Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél, maszturbáltál már munkahelyen?
Kivel , Hogyan, Hol?
ÍRJ NEMET IS! akár munkakört, szexualitást, kort
Csak a sajátom számít? Ott kivertem párszor a wc-ben.
NEM
Igen szexeltem az egyik munkatársammal a férfi zuhanyzóban
L
Szerintem minden eddigi munkahelyemen kivertem már. Volt, ahol leszopott egy kollegina, volt hogy megdugtam kollégát, vendéget, és volt, hogy haverral vertük ki együtt.
28F
Igen, mindkettő volt.
Expasimmal történt kissé forróbb hangvételű telefonhívás után muszáj volt kimenni a mosdóba és “kezelni” a helyzetet.
Pár évvel később egy másik munkahelyen meg összeszűrtem a levet az akkori főnökömmel. Egy irodában dolgoztam, és hónapokig munka után bent szórakoztattuk egymást az íróasztalon
Arra a felvetésre, amit valaki írt, hogy “mindennek megvan a helyes és ideje”, szerintem álszent duma. Egyszerűen ő nem elég vagány, vagy nem adott neki olyan szituációt az élet, hogy megtegyen ilyesmit.
Az élet egy játszótér. Tudni kell élvezni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!