Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszett annyira a csók?
Figyelt kérdés
Segítség, megijedtem, velem van a baj?
Egy buliban összeakadtam egy velem egyidős nővel, aki elég ittas volt, én viszont szín józan. A csaj egyszer csak megcsókolt. De olyan finoman, olyan puhák voltak az ajkai, sokkal jobb érzés volt, mint a párom csókja, és ezt szégyellem a legjobban..
Ismerem egyébként a lányt, már nem először találkoztunk, mindig is tetszett női szemmel, ezért nem is tiltakoztam mikor megtörtént. Sőt, igazából nagyon vágytam rá.
Az aggaszt, hogy sokkal jobban tetszett, mint a párom csókja.
Pedig szeretem őt, rendben van a szex is, de most elbizonytalanodtam. Velem van a baj?
28/N
szept. 1. 20:38
11/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha lenne párom és együtt lenne egy másik csajjal, de nem vagyunk egyformák. 38/F
12/13 anonim válasza:
nm kell ezt tulgondolni megcsokolt tetszett és ennyi. El lehet felejteni. A párodnak se kellett volna mondani sztem csak 1 felesleges vita forras. Javasoljad a parodnak h csokoljon finomabban meg ne legyen szaraz az ajka
13/13 anonim válasza:
Lesceszett??? Ne már, miféle pasi, minden álmom hogy ilyen megtörténjen, minden normális pasi legnagyobb szexuális vágya hármasozni két nővel. Azóta valami fejlemény?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!