Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tetszett annyira a csók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszett annyira a csók?

Figyelt kérdés

Segítség, megijedtem, velem van a baj?

Egy buliban összeakadtam egy velem egyidős nővel, aki elég ittas volt, én viszont szín józan. A csaj egyszer csak megcsókolt. De olyan finoman, olyan puhák voltak az ajkai, sokkal jobb érzés volt, mint a párom csókja, és ezt szégyellem a legjobban..

Ismerem egyébként a lányt, már nem először találkoztunk, mindig is tetszett női szemmel, ezért nem is tiltakoztam mikor megtörtént. Sőt, igazából nagyon vágytam rá.

Az aggaszt, hogy sokkal jobban tetszett, mint a párom csókja.

Pedig szeretem őt, rendben van a szex is, de most elbizonytalanodtam. Velem van a baj?

28/N

szept. 1. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy jobban csókolt a mint a párod, vagy egyszerűen új az élmény. Nem derült ki, hogy alapból heteró vagy-e, és új ez a lány-lánnyal élmény. Ha igen, akkor még emiatt is lehet plusz izgalom faktor. talán bi vagy.
szept. 1. 20:43
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
49%
Én is benedvesedtem a leíràs alapjàn!
szept. 1. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Mindegy lány bisex ez normális. Kérdezd meg a párod nem e akarja hármasban és megvan oldva a jövőbeli probléma.
szept. 1. 20:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nem, sőt, most haragszik rám. Alapból már ott lecseszett, hogy mit csinálok.
szept. 1. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Mióta vagy a.pasiddal?
szept. 1. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:
5 éve.
szept. 1. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem kis idő de aki ennyire kiakad hogy egy lánnyal smacizól s őszinten elmondod neki....Szerinted ennek van jövője?....
szept. 1. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Én már hivtam volna a 3-ashoz a csajt,nem hogy kiadok.:DD
szept. 1. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
kiadok- kiakadok
szept. 1. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
A sok ferde hajlamú úgy akarja ezt beállítani mintha ez lenne a normális, pedig ez nem az és ez is megcsalás.
szept. 2. 06:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!