Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Fiúk, milyen bakancsli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk, milyen bakancslistás dolgot szeretnétek megvalósítani, szexuális tevékenységgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mire vágytok amit még nem sikerült megvalósítani, de jó lenne!?

aug. 30. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
"lányként beöltözve felcsatolhatóssal megdugva lenni" +1
aug. 30. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Reszt venni egy csoportos hoki partyban (legalabb 4-5 ember). Valamiert mar reg izgat.

Ezen kivul ahogy korabban is irta valaki, szivesen lennek en aki beavat egy szuz lanyt.

szept. 2. 06:21
 13/14 Rex Hunter ***** válasza:
Szerencsétlen, béna lúzer vagyok. Nekem egy sima, semmi különleges dologgal nem járó alapszex is bakancslistán van. :( Pedig nem vagyok sem ronda, sem deformált, sem fogyatékos stb. Egy normális hétköznapi pasi, aki imád sportolni. 44/F
szept. 4. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ennyi beteg embert ezen az oldalon. XD
dec. 9. 16:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!