Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Fiúk, milyen bakancsli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk, milyen bakancslistás dolgot szeretnétek megvalósítani, szexuális tevékenységgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mire vágytok amit még nem sikerült megvalósítani, de jó lenne!?

aug. 30. 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
A barátommal felmerült már az ötlet, hogy egyszer elvonulunk egy hétvégére valami nyaralóba, ahol nincsen a közelben senki, csak a természet, és ott mindketten egy teljes napig a másik "szolgájaként" élünk. Amikor az előre megbeszélt határokon belül a másik bármit csinálhat a másikkal, amíg le nem telik a huszonnégy óra, aztán váltás.
aug. 30. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Glory Hole, lányként beöltözve felcsatolhatóssal megdugva lenni
aug. 30. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Gyk-s csajjal Glory Hole-ozni.
aug. 30. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Pár éve még hosszú listát tudtam volna írni, most meg már annak is örülnék, ha egyáltalán kedvem lenne szexelni. 47/F
aug. 30. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Freedom fétis party de ez meglesz majd ősszel
aug. 30. 14:52
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Én nagyon szeretném megtapasztalni, hogy milyen elvenni egy lány szüzességét, de sajnos folyton csak tapasztalt lányokkal sikerül megismerkednem. :(
aug. 30. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Lábfétis kipróbálása egy domináns nővel.
aug. 30. 15:27
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
6. Küldd őket hozzám legközelebb. Megkíméllek ezektől a problémáktól.
aug. 30. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nem az a problémám, hogy akikkel megismerkedtem eddig, azok már mind tapasztaltak voltak, hanem az, hogy olyannal még nem sikerült megismerkednem, aki tapasztalatlan lett volna, és én taníthatok meg neki mindent, és én vehetem el a szüzességét is. :(

#6 voltam.

aug. 30. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Hogy egy lany seggbedugjon egy felcsatolhatossal
aug. 30. 18:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!