Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sokkal jobb fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal jobb fiatalabb lányokkal (16-26) szeretkezni, mint idősebb nőkkel?

Figyelt kérdés
A hüvelyük jobb minőségű, de nem csak ez az oka szerintem.

aug. 29. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
Egy nő 18-25 évesen van az abszolút csúcson, ez kész tény. Utána lassan lefele ívelnek csak.
aug. 30. 08:05
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
11. Magadra gondolsz vagy az exedre? Mert ez nem így van. :)
aug. 30. 08:36
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
Nem azt mondtam, hogy egy 35-40 éves nő nem lehet szuper bomba csaj, és hogy nem 100x jobb az ágyban, mint egy 25 éves. De ha veszünk egy 40 éves bomba nöt, akkor az biztos 25 éves korában mégfeszesebb, mégszexibb volt, mint most 40 èvesen.
aug. 30. 08:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#13: Az emberek változnak, 15 év alatt simán lehet, hogy elkezdett konditerembe járni stb és előtte meg duci volt vagy valami.
aug. 30. 08:58
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

14. Ilyen a férfiak szerint nem létezik, 35 éves nő már öregecske..

De puncit sem kapnak, mert ők férfi letukre lerobbantak. :)

aug. 30. 10:44
 16/23 anonim ***** válasza:
#15: De igen, hiszen én is férfi vagyok. Ennyit erről...
aug. 30. 10:48
 17/23 anonim ***** válasza:
54%

14

Egy csaj nem attól lesz jó, ha jár konditerembe… És ahogy írtad, az emberek változnak. Egy sem lesz fiatalabb. 13as voltam

aug. 31. 07:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 15-ös.

Szép elkézpelés.

Kiváncsi vagyok ha meglátnál vajon mi lenne az első gondolatod.

Biztos nem az, hogy ez a csaj öregecske 😅

Vagy a huszon éves fiúkák véletlen próbálnak mindig rámakadni?

Ha véletlen valakivel szóba is állok és megtudja a korom általában le esik az álluk.

Ami mondjuk bizonyíthatja azt, hogy lehet nekik is ilyen furcsa elképzelésük van mint neked, hogy a nők 30 felett szottyattak és öregecskék.

Bemész egy szórakozó helyre vagy bárba és ma már rohadt nehéz megállapítani ki a 25 éves és ki a 35.

aug. 31. 07:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül jobb! Találkoztam, szexeltem már nagyon fiatal lánnyal aki egy nagy nulla volt az ágyban. Csak feküdt mint egy fadarab. 😡
aug. 31. 08:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Bemész egy szórakozó helyre vagy bárba és ma már rohadt nehéz megállapítani ki a 25 éves és ki a 35."

A sötétben minden tehén fekete 😂

aug. 31. 08:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!