Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sokkal jobb fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal jobb fiatalabb lányokkal (16-26) szeretkezni, mint idősebb nőkkel?

Figyelt kérdés
A hüvelyük jobb minőségű, de nem csak ez az oka szerintem.

aug. 29. 13:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem nem csak ez, hanem konkrétan nem ez, ez abszolút kitaláció.

Az az oka, hogy egyrészt a fiatalok nagyobb eséllyel vékonyabbak, amit könnyebb megemelni, másrészt feszesebb a bőrük, harmadrészt még tapasztalatlanok és azt csinálják, amit szeretnél, meg akarnak felelni és nem nagyon vannak igényeik. Nyilván mindenki ezt választja, mert a felnszínes ember erre vágyik, valakire, akinek nincsenek elvárásai, könnyű megugrani a szintet, nem kell erőlködni, hogy emeld és nincs különösebb akarata..

Meg ugye megdobja az egót is, hogy fiatal lányt kaptál meg..

aug. 29. 13:29
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Mármint neked?

Ezt csak te tudhatod.

aug. 29. 13:29
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Hogy mi van?🤣
aug. 29. 13:34
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Hát...kinek mi.

Én 25 éves vagyok, férfi. Mindenféle korosztállyal volt már dolgom.

30+ szeretem a legjobban, rajtuk már látni/érezni, hogy tényleg azért szexelnek mert élvezik.

aug. 29. 13:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
A szex-nek van minősége nem a puncinak.
aug. 29. 13:39
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem'tom volt már "esetem" 17 évestől az 55 évesig, nem éreztem hogy jobb "minőségű" lenne egy fiatal csaj p.ncija. Sőt az érettebb nők, sokkal jobban elengedik magukat, jobban át tudják adni magukat a szexnek, az élvezeteknek.
aug. 29. 14:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb.
aug. 29. 15:29
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Nem feltétlenül jobb!
aug. 29. 15:30
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Miért?

Jobb?

39/F

aug. 29. 20:38
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Van egy ősi ösztön hogy a fiatalabb jobb biztosabban tud életképes utodot szülni felnevelni. De ennél meghatározobb a mindenkire egyedileg jellemző szexuális fétis, és szexuális preferencia, hogy mi izgatja fel. Függ a személyiségétől az egész gyerekorában ért hatásoktól, hogy az agyában milyen szexuális vonzalmak rögzülnek kapcsolodnak a legkülöfélébb élethelyzetekhez.
aug. 30. 00:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!