Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy tudom róla?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival az interneten volt is már pár randink nagyon kedves velem, dolgozik és tanul de nemrég megtudtam róla valamit.

Egy bizonyos oldalon hirdeti magát és szolgáltatásait...

"Kellemes időtöltést" hirdet ebből gondolom kiderül mit csinál.

Nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy megtudtam róla.

Nem akarom megbántani de értelem szerűen nem érintett ez a dolog valami jól.

Hogy hozzam ezt fel neki?

Vagy mondjam el nyíltan, hogy tudom róla mit csinál?

aug. 29. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Tudom és tapasztalom is, hogy piszok nehéz nyíltan szemtől szembe beszélni kellemetlen témákról, pedig ez lenne a leg célravezetőbb, és csak ezt is tudom ajánlani.
aug. 29. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan leírhatod hogy mit jelent az a kellemes időtöltés, ne kelljen már totóznunk.
aug. 29. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Rosszul gondolod. Nem derül ki, csak annyi, hogy te mit látsz mögötte.
aug. 29. 12:05
 4/13 anonim válasza:
86%

Egy kapcsolat alapja az őszinteség.

Szerintem beszéljétek meg. Ha már őszintén sem lehet beszélgetni, akkor semmi értelme semmilyen kapcsolatnak.

aug. 29. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Mondjad neki, hogy egy barátnőd szólt neked, hogy látták ezt a dolgot, aztán szeretnél tisztán látni.
aug. 29. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Kinek hirdet kellemes időtöltést? Nőknek és/vagy pasiknak?
aug. 29. 12:10
 7/13 A kérdező kommentje:

Csak nőknek hirdet.

Kényes téma azt sem tudom, hogyan hozzam fel neki de meg akarom vele beszélni. Mert ha ő ezt folytatni akarja én nem szeretnék vele lenni.

Nem akarom megbántani de nekem ez nem fér bele.

aug. 29. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
#7 akkor mond ezt.
aug. 29. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Hirdetett, tehát bárki belefuthat. Erre nem gondolt? Tessék közölni vele. Aztán, majd kiderül, hogyan reagál.
aug. 29. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Mondd azt: Krisztián, múltkor mikor egy férfi prostit kerestem magamnak a te fényképedet is megtaláltam. Te is ezzel foglalkozol? Ezt egy szóval sem mondtad nekem. Sajnálom, de ez nekem elfogadhatatlan. Oké hogy én szoktam keresgélni ilyen oldalakon, de azért a pasim ne csinálja már ezt. Minden jót, ég veled.
aug. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!