Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak ezen az oldalon igazi nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ezen az oldalon igazi nők?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és szívesen beszélgetnék velük akár az itteni, akár más férfiakkal kapcsolatos tapasztalataikról vagy bármi másról.

Meg kíváncsi is vagyok hány nő van az oldalon. 31N

aug. 28. 10:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a kétkedve vannak fogadva, a valóban női, hozzászólók. De akkor miért kapok annyi kéretlen privátot? (a sok sablonszerű kérdéssel)
aug. 29. 01:08
 22/25 anonim ***** válasza:
60%
Hogy kiderüljön, hogy nő vagy-e.
aug. 29. 01:36
 23/25 anonim ***** válasza:
39%
Abból egész biztosan kiderül:D A sok kanos kisfiú mindig küldi. Már a fél gyakori le van tiltva :D
aug. 29. 08:11
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is van egy "hódolóm" gyakran írja, hogy "egy felszínes lotyó vagy" -ok 😅

Ma nem jelentkezett

Már hiányzik

aug. 29. 10:03
 25/25 anonim ***** válasza:
21%

Tök kár,hogy ugyan léteznek ilyen nők,akik ugymond IGAZI nők,tehát gondolom-természetesek,nőiesebbek,teltebbek,esetleg még érettebbek is...

Én szingli pasiként mégsem találok ilyen,vagy hasonló nőt!

Pedig nagyon vágynék rá,s élvezettel,gyengéden kényeztetném mindenhogyan.

aug. 29. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!