Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ezen az oldalon igazi nők?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és szívesen beszélgetnék velük akár az itteni, akár más férfiakkal kapcsolatos tapasztalataikról vagy bármi másról.
Meg kíváncsi is vagyok hány nő van az oldalon. 31N
aug. 28. 10:58
13/25 anonim válasza:
Én büszkén felvállalom, hogy férfi vagyok 😂
14/25 anonim válasza:
Igazi NŐ kevés van, aki van nagyrészt egoista emancipunci...
15/25 anonim válasza:
Vagyok, 40+
De ez nem jelentkezés a trécselésre.
Egyébként is meglepődnék ha valóban nő lennél...
16/25 anonim válasza:
Mit jelent az IGAZI nő???
Egyrészt relatív, illetve szubjektív.... másrészt a mai igazi nők a legtöbb ember számára a sötét fejű plasztik cicák.
Szóval milyen az IGAZI nő?
17/25 anonim válasza:
Akinek pinája van. Itt más úgy sem számít
18/25 anonim válasza:
12
Mármint aszociális.
Amúgy jah, én is nő vagyok, az itteniek 90 százaléka számára matuzsálemi korú. :)
19/25 anonim válasza:
Igen és az már mindegy, hogy néz ki a pinája csak legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!