Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pontosan egy swinger klub, mi történik ott?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, tábortűz körül mályvacukrot sütögetünk :D
Viccet félretéve, pontosan milyen? Kik járnak oda? Szinglik is mehetnek?
aug. 27. 21:17
1/4 anonim válasza:
Pasi vagy csaj vagy?
Amugy irj uzenetben egyszerűbb.
3/4 anonim válasza:
Annyira szánalmas ez. Azt akarják kideríteni a kanegerek, hogy csaj vagy e egy ingyen numerára.
Egyébként az Index fórum HUSZ on vannak elég jó leírások, beszámolók. Illetve a Youtube on van több interjú is egy klub tulajdonosával aki a-z ig mindent elmond. Sajnos a nevet nem említhetem mert az reklám és törlik a hozzászólásom.
4/4 anonim válasza:
Sima swingerbe bárki mehet, de nem ajánlom. Keress egy privát klubbot ott jobban figyelnek egymásra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!