Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptembertől leszek kollégista, nem tartom magam szégyenlősnek, azonban tényleg előfordulhat kollégiumokban, hogy a tusolóban verik ki a fiúk?
Figyelt kérdés
aug. 27. 17:10
1/11 anonim válasza:
Hol máshol? A szobában a szobatársak mellett nem sokan vállalkoznának rá, esetleg még budin ülve, de az uncsi. Én is gyakran verem a zuhanyzóban, és gyakran borotválom is a farkam.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem jelent problémát, ha valki bejön a zuhanyzóba? vagy el van választva egymástól? nálunk 3 zuhanykabin lesz egymás mellett elválasztó van de szemből nincs függöny.
aug. 27. 17:23
3/11 anonim válasza:
Ne csinálj ebből ekkora gondot. Ha tetszik, amit látsz, akkor nézed, ha nem akkor tusolsz és mész a szobádba.
4/11 anonim válasza:
Én annó a wc-ben vagy éjjel reszeltem a répát, amikor a többiek aludtak. Az is igaz, hogy sokan lebuktak a wc-ben, mert tudtuk, hogy rázzák a rakétát, ha nincs szarszag a mosdóban és tovább vannak bent egy percnél. Hát sok hülyeségre fel kell készülnöd, az unatkozó tinédzsereknél kevés kreatívabb és érzéketlenebb ember van.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem, hát jobba ha felkészülök akkor és találékony leszek én is!
aug. 27. 17:44
6/11 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, de mivel a kollégiumban lakók között pont annyi a homofób mint máshol így nem célszerű másoknak mutogatnod mert lehet belőle némi kellemetlenséged. Ráadásul a kolik elég zárt közösségek, ha valakiről elterjed hogy b.zi az hamar a gúnyolódások céltáblájának a közepén találhatja magát.
7/11 anonim válasza:
Sokan verik a zuhanyzóban fal felé fordulva
Meg sokan is borotválják ott
8/11 anonim válasza:
Nagy eséllyel lesz hozzá partnered is.Tapasztalatból mondom.Én örültem is,mert mindig vágytam rá hogy valakivel együtt verjem ki.Homofób is volt,de nem tudta hogy engem izgat más fiú.Úgyis észreveszed ha valaki vevő rá.
9/11 anonim válasza:
Én is a zuhanyzóban vertem, nem volt gond.
De ha zavar, akkor hazaviszed a dolgot.
5 napot ki lehet bírni.
Vagy nem bírod?
Aztán otthon robban a bomba :)
10/11 anonim válasza:
Én ha látnám, vagy észre venném véletlenül, hogy valaki veri a farkát mellette, akkor be szállnék mellé, vagy én verném ki neki, vagy más is lenne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!