Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyien titkolhatják a vágyaikat párjuk elől?
Sajnos biztos sokan. Ez sokszor a nők hibája is, mert egyből lebuzzizzák emiatt a pasijukat. Vagy tudok olyan példát, ahol a srác csak felhozta a csajnak, hogy esetleg mehetne e az anál? És emiatt a csaj azonnal szakított... Mikor az ember ilyeneket hall, elmegy a kedve.
Szerencsére nekem a barátnőm sokkal normálisabb ettől. Én saját magamnak próbáltam már a fenekem izgatni, mert olvastam, mennyire jó a prosztataizgatás, stb. Semmit nem éreztem. Barátnőmmel nem is beszéltem erről, egyszer ahogy orálozott nekem, elkezdte a fenekem simogatni, puszilgatni is, később az ujját is betette picit. Nagyon jó érzés volt, hogy láttam, hogy próbálja kipuhatolózni, hogy mi lehet jó nekem. Meg is dumáltuk, hogy a simogatás nagyon jólesik, az ujjazás kellemetlen. Aztán én is mondtam, ha esetleg ő szeretné popóba, szépen megmondta, hogy sajnos nem, de nem is volt gond, mert én se kívánom, csak gondoltam lehet kívánja ő. Szóval nagy szerencsém van, nomrális kapcsolatban így kell menjen.
Én simán elmondtam neki ,nincs titok és nincs tabu ,nyilván ezért a párom 😅
Aztán egy iszogatás este eszébe jutott valahogy ... tocsogott a pinija annyira izgatta 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!