Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyien titkolhatják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyien titkolhatják a vágyaikat párjuk elől?

Figyelt kérdés
Vajon mennyien titkolhatják otthon a párjuk elől, hogy férfi létükre szeretnék ha párjuk valami úton módon izgatná a feneküket ? Jobb ha titok marad, vagy jobb ha előhozakodunk vele ? Van olyan amit nem mersz elmondani a párodnak csak ábrándozol?

#plugin #dildó #Prosztata masszás
aug. 27. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a két ember kapcsolatán is múlik. Meg mennyire nyitottak szexuálisan. Ha szoros és mély a kapcsolat és szexuálisan is nyitottak, akkor bármit meg lehet beszélni és át lehet élni.
aug. 27. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos biztos sokan. Ez sokszor a nők hibája is, mert egyből lebuzzizzák emiatt a pasijukat. Vagy tudok olyan példát, ahol a srác csak felhozta a csajnak, hogy esetleg mehetne e az anál? És emiatt a csaj azonnal szakított... Mikor az ember ilyeneket hall, elmegy a kedve.

Szerencsére nekem a barátnőm sokkal normálisabb ettől. Én saját magamnak próbáltam már a fenekem izgatni, mert olvastam, mennyire jó a prosztataizgatás, stb. Semmit nem éreztem. Barátnőmmel nem is beszéltem erről, egyszer ahogy orálozott nekem, elkezdte a fenekem simogatni, puszilgatni is, később az ujját is betette picit. Nagyon jó érzés volt, hogy láttam, hogy próbálja kipuhatolózni, hogy mi lehet jó nekem. Meg is dumáltuk, hogy a simogatás nagyon jólesik, az ujjazás kellemetlen. Aztán én is mondtam, ha esetleg ő szeretné popóba, szépen megmondta, hogy sajnos nem, de nem is volt gond, mert én se kívánom, csak gondoltam lehet kívánja ő. Szóval nagy szerencsém van, nomrális kapcsolatban így kell menjen.

aug. 27. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
En nem merem elmondani...
aug. 27. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
2 barátnőmnek mondtam el és mind a kettőnek ugyan az volt a reakciója. Mikor csináljuk?
aug. 27. 15:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is elmondtam.Elég sok pénzembe került utána mert neki is tetszett.:)
aug. 27. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Én simán elmondtam neki ,nincs titok és nincs tabu ,nyilván ezért a párom 😅

Aztán egy iszogatás este eszébe jutott valahogy ... tocsogott a pinija annyira izgatta 🤣

aug. 27. 16:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, erőt vettem magamon és elmondtam páromnak, még gondolkozik rajta, de legalább elmondtam neki.
aug. 27. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Legalább kiderül mennyire szoros és őszinte a kapcsolatotok
aug. 27. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem azért nem merem elmondani, mert ne tetszene neki, hanem mert attól félek, hogy nekem nem tetszene úgy, mint ahogy elképzeltem.
aug. 27. 22:48
 10/13 godzilla34 válasza:
Én ebben a cipőben voltam.Erőt vettem magamon.El mondtam neki és még aznap megrendeltük együtt a felcsatolhatóst.Amint megjött alig várta,hogy este legyen. :)
szept. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!