Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják az incelekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az incelekre hogy nőgyűlölők ?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok az. Sőt tisztelem, becsülöm, szeretem a nőket.

Az más kérdés hogy ők utálnak engem mert nincs pénzem. Ennivalóra sincs pénzem sőt hajléktalan leszek. Ezért megértem őket.

42/F

Csak az a baj hogy hajléktalan nő nekem se kéne.

Jó életem volt túl jó. Ez a baj.

aug. 26. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9 nem a rendszer termeli ki őket, hanem saját maguk.
aug. 28. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

11

Akkor ezelőtti rendszerekben miért nem voltak? Ugyanolyan emberek ugyanolyan genetikával éltek és még sem voltak incelek.

Akkor az emberek lettek másak genetikailag vagy a rendszer változott?

aug. 28. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12 de, eddig is voltak olyan férfiak, akik senkinek sem kellettek. És olyan nők is. Mert a világban nincs olyan, hogy mindenki talál magának párt. Nem úgy megy, hogy mondjuk egy település fiatal felnőttjeinek fele férfi, fele nő, páros számúak összesítve,tehát párokat is alkotnak....

Voltak incelek pl 200 évvel ezelőtt is, csak nem nevezték így őket. Akkor is voltak nem gazdag, nem jóképű férfiak, akiknek nem jutott nő. Annyi a különbség, hogy míg ma én mondom meg, hogy nekem nem kell incel, 200 évvel ezelőtt apám mondott volna rá nemet.

Nem értem, miért olyan nehéz felfogni, hogy az incelek saját maguk teszik tönkre az életüket azzal, hogy a normális élet helyett a picsogósdit választják.

aug. 28. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

12# honnan a fenéből veszitek ezt a faszsagot allandoan hogy régen nem voltak?

Csak éppen agglegénynek meg vénlánynak hívták őket

aug. 28. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#13-14 azért jönnek ezzel, hogy régen nem voltak, mert a mai kor feiminizmusát okolják a sikertelenségükért. Akkor ugye még nem volt feminizmus, a férfiak döntöttek a nő felett. Nekik (az ő elgondolásuk szerint) ez könnyebb élet lett volna, mivel nem kellett volna egy szalmaszálat sem keresztbe tenniük a nőkért.

Bár most a #12 új dolgot mondott nekem is, ezek szerint genetikailag van kódolva az incelség az emberekbe. Hmm... Kezd egyre nevetségesebb lenni ez az egész. 😅

aug. 28. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

“ Voltak incelek pl 200 évvel ezelőtt is, csak nem nevezték így őket.”

“ Nem értem, miért olyan nehéz felfogni, hogy az incelek saját maguk teszik tönkre az életüket azzal, hogy a normális élet helyett a picsogósdit választják.”

Tehát ha mindig is voltak incelek akkor a “picsogós” incelek nem jogosan “picsognak” amiért incelek és senkinek sem kellenek mert nem elég jóképűek és pénzesek? Milyen normális életre gondoltál? Szingliként szűzként naponta 3-szor lejárni a parkba 3 kutyáddal sétáltatni? Esetleg lemenni a tóra egyedül horgászni? Te szeretnél így élni?

aug. 28. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:

16

Nem, nem jogosan picsognak. Nem az a legnagyobb baj a mai világban, ha ronda vagy és szegény, hiszen még az olyan férfiak jó része is talál magának párt. Az a legnagyobb baj velük, hogy sem külsőleg, sem belsőleg nincs bennük semmi szerethető, ezért jogosan nem akarja őket senki, ami miatt besértődnek, mert hát nekik alanyi jogon jár a szex.... Álmaikban esetleg.

Voltam már szingli, szűz is, nem kevés ideig. Az, hogy nem szexelsz senkivel, nem jelenti azt, hogy közösségbe sem mehetsz. Simán jarhatsz bulizni is. De horgászni is, ha azt szeretsz.

Én pl imádok horgászni, bár inkább csak kisebb halakra megyek. Anno papámmal kezdtem el horgászni. Én olyan közepes méretű kárászokat fogtam a mamámnak, mert az volt mindig is a kedvenc hala, meg magamnak törpeharcsát. Ha abból állna ki az életem, hogy van munkám, meg hobbim, de párom nincs, az égvilágon nem lenne semmi bajom, sőt, jól is érezném magam. Jól éreztem magam akkor is, amikor tényleg az volt, amit td írtál, annyi, hogy 3 helyett egy kutyám volt, és van is.

aug. 28. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16 mi köze annak, hogy szingli és szűz vagy ahhoz, hogy kutyáid legyenek és lejárj sétálni?
aug. 28. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 neked a szingliség miért egyenlő az egyedülléttel? Nincsenek barátaid? Arról már tényleg nem a nők tehetnek...
aug. 28. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19 és az állandó egyedüllétre még az introvertáltság sem magyarázat, mert az introvertáltaknak is vannak ismerőseik, barátaik.
aug. 29. 06:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!