Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják az incelekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az incelekre hogy nőgyűlölők ?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok az. Sőt tisztelem, becsülöm, szeretem a nőket.

Az más kérdés hogy ők utálnak engem mert nincs pénzem. Ennivalóra sincs pénzem sőt hajléktalan leszek. Ezért megértem őket.

42/F

Csak az a baj hogy hajléktalan nő nekem se kéne.

Jó életem volt túl jó. Ez a baj.

aug. 26. 16:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az hogy aki incelnek hivja magát és amúgy 35-40 éves férfiak,ugy beszelnek/irnak mint valami dedós fogyatékosok??
aug. 26. 17:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Utalnak engem, mert nincs pénzem... komolyan egy 42 éves felnőtt embernek ennyi szurodott le a saját sikertelensege okairol???
aug. 26. 17:06
 3/20 A kérdező kommentje:
1-es nem mindkinek lehet sportautó a garázsban meg luxuslakás. Ha szakmunkás vagy akkor is ugyanez igaz, tapasztalat.
aug. 26. 17:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Semelyik szakmunkásnak és gyári munkás férfinak nincs párja. Most boldog vagy? Megkaptad a kellő golyszli simit? Haladjunk...
aug. 26. 17:13
 5/20 A kérdező kommentje:
4es félreérted. Ismerek olyan szakmunkást aki milliárdos. De attól én még nincstelen vagyok.
aug. 26. 17:15
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Tisztázzuk. Te egy nőgyülölő incel vagy, aki a kérdésével csak provokálni akar. Ennyi.
aug. 27. 00:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nem több puszta provokációnál. Te is tudod, hogy az incelek utálják a nőket, főleg a feministákat, mert azt hiszik, hogy miattuk nem jut nekik nő, pedig ez így nem igaz. A világban mindig is volt és mindig is lesz olyan, hogy egy férfi vagy egy nő nem kell úgy senkinek.
aug. 27. 10:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésnek nagyjából semmi értelme. Éhezel, hajléktalan vagy, de van időd azon keseregni az interneten, hogy miért nincs nőd. Egyértelmű, hogy trollkodás az egész.
aug. 27. 17:55
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

“ Miért van az hogy aki incelnek hivja magát és amúgy 35-40 éves férfiak,ugy beszelnek/irnak mint valami dedós fogyatékosok??”

Talán mert a rendszer ezt termeli ki?

Ellehetetleníti a férfiakat, elveszi tőlük a cselekvőképességüket?

aug. 28. 10:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 na ne már :D erről órákig lehetne beszélni, mert van igazságtartalma, de az, hogy buta vagy, az nem a férfiak ellen elkövetett merénylet következménye. Szimplán buták vagytok, ezt nem kell túlgondolni.

Ugyanazt az oktatást kapjátok, mint a nők, ugyanúgy van lehetőségetek könyvet olvasni, rejtvényt fejteni, sakkozni, meg minden anyámkínját csinálni, hogy kicsit jobban menjen a szövegalkotás. Például.

Azért ennyire messzire ne menjünk...

aug. 28. 11:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!