Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az most már a természetellenes, furcsa, ha valaki nem izgul szexuálisan a rokonaira?
Adott egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az enyém a 11-es válasz, és teljesen le lettem pontozva 0 százalékra, míg akik a saját testvérükre maszturbálnak, 80-100 százalékot kaptak. Ez lenne az új világ?
Szerintem mindkettő elfogadható.
A lepontozás amúgy többnyire trollkodás, nem kell készpénznek venni!
A lepontozást valszeg a stílusra és az elfogadás hiányára kaptad.
Ez megy itt, engem is gyakran lehúznak, pont leszarom :D
Szó se róla, amikor tizenéves voltam, akkor nekem is voltak extrém gondolataim távolabbi rokonaimról, de ezeket az ember egy idő után offolja.
Akinek meg még bőven felnőttként is ösztöni szinten működik az agya, az vagy állat, vagy beteg.
A pontozás meg teljesen értelmetlen, hiszen az csak a válasz hasznosságát foglalja magába és nem az igazságtartalmát, vagy jogosságát.
"Ez lenne az új világ?"
Szerintem meg inkább az, hogy egy a gyakorin feltett kérdésre adott alig egy tucat válasz alapján következtetünk, majd általánosítunk.
Mit ne mondjak, szörnyen reprezentatív és hiteles az oldal ilyen szempontból.😑
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!