Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg az most már a természe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az most már a természetellenes, furcsa, ha valaki nem izgul szexuálisan a rokonaira?

Figyelt kérdés

Adott egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Az enyém a 11-es válasz, és teljesen le lettem pontozva 0 százalékra, míg akik a saját testvérükre maszturbálnak, 80-100 százalékot kaptak. Ez lenne az új világ?

aug. 26. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha ez igaz, akkor óriási a probléma. F
aug. 26. 12:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, egyes. Viszont ezen az oldalon rengeteg az ilyen rokonra gerjedő kérdés, válasz, és mindig azok vannak felpontozva, akik ezt helyeselik meg elfogadják.
aug. 26. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem mindkettő elfogadható.

A lepontozás amúgy többnyire trollkodás, nem kell készpénznek venni!

aug. 26. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

A lepontozást valszeg a stílusra és az elfogadás hiányára kaptad.

Ez megy itt, engem is gyakran lehúznak, pont leszarom :D

aug. 26. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Szó se róla, amikor tizenéves voltam, akkor nekem is voltak extrém gondolataim távolabbi rokonaimról, de ezeket az ember egy idő után offolja.

Akinek meg még bőven felnőttként is ösztöni szinten működik az agya, az vagy állat, vagy beteg.

A pontozás meg teljesen értelmetlen, hiszen az csak a válasz hasznosságát foglalja magába és nem az igazságtartalmát, vagy jogosságát.

aug. 26. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Azért az is beteges ahogy a lepontozásodra rágörcsöltél!
aug. 26. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól, hogy néhány nagyszájú kiírja, még nem tömeges a jelenség.
aug. 26. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért a testvér, szülő szerintem durva. De egy unokatestvér, másodunokatestvér, nagynéni már elfogadhatóbb kategórai. De ez csak az én véleményem. Én minden gond nélkül meghúznám a nagynéném, de anyámra így semmilyen formában nem tudok gondolni, pedig elvileg jó nő.
aug. 26. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Akik közel álltak hozzád gyerek korod óta azokhoz biológiailag nem tud vonzódni az ember sok esetben. Viszont ha unokatestvéreddel ritkán találkoztál stb és amúgy jó csaj akkor simán. Én nekem is van egy két unokatestvérem akiket nagyon szívesen megfektetnék. A testvéreim viszont hiába néznek ki amúgy jól eszembe nem jutna. Semmit nem érzek és nagyon fura is lenne. Ez azért van mert velük gyerek korom óta együtt voltam.
aug. 26. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

"Ez lenne az új világ?"

Szerintem meg inkább az, hogy egy a gyakorin feltett kérdésre adott alig egy tucat válasz alapján következtetünk, majd általánosítunk.

Mit ne mondjak, szörnyen reprezentatív és hiteles az oldal ilyen szempontból.😑

aug. 26. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!