Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek a kolleganőm lába irányába?
Én az életben gondoltam, buszon, villamoson stb.
Egy ismerősöm azt szokta mesélni, hogy néha csorog a nyála (nem szó szerint). ;)
Az inkognitóablak sajnos nagyon nem számít, vagy a history miatt mondod? Mert ha belépsz FB-ba, onnantól már jegyzi a FB a tevékenységet.
De visszatérve az eredeti kérdésre, az egy dolog, hogy egy férfinek tetszik egy nő testrésze, legyen az bármi, a kapcsolatért tenni kell. Mi pedig természetes módon úgy vagyunk bekötve, hogy félünk az elutasítástól. Ez a túlélési ösztönnel van kapcsolatban (régen a kiközösítés az adott személy halálát is jelentette, mert az emberek csak közösségben tudtak túlélni, az elutasítás élménye pedig ebben gyökerezik, így ezek nehéz, és érthető témák...)
Szóval a legjobb valahogyan beszélgetni az illetővel, úgyis érdemes megismerni. Munkahelyeken manapság nagyon sok házasság születik, mert sok időt töltenek együtt a nők és a férfiak.
Szép napot!
Én a női combokért és fenekekért vagyok oda. Mivel ugye, ez általában jellemző a férfiakra, nem tudom, hogy honnantól, mitől kezdve lehet ezt fétisnek nevezni.
11-es, mi az a "wikifeet"?
14-es, a Facebook hogyan jegyzi az ottani tevékenységet?
Mint minden informatikai rendszer, az is logol, azaz naplózik. Nézd meg a gépedet. Ha Windows, keress rá a naplóbejegyzésekre. A közösségi médiafelületeken a bűnüldözés/megelőzés miatt fontos ez.
A wikifeet-re egyszerű rákeresni a google-ban. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!