Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek a kolleganőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek a kolleganőm lába irányába?

Figyelt kérdés
Lábfétisiszta vagyok és nagyon tetszik egyik kolléganőm lába. Most állandóan papucsba jár, gyönyörű lábai vannak. Hogyan közelítsek felé, hogy sikerüljön hódolni a lábai iránti szenvedélynek. Magával a nővel szimpátiát érzünk egymás irányába és szinte mindig előre szokott köszönni mosolyogva.

aug. 25. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem, de nem teljesen, egy idő után hozzá lehet szokni idegrendszeri szinten, képes az ember türtőztetni magát akkor is, pláne, hogy csak az esetek 50%ában látni szépeket, s ha olyat látok ami 5csillagos lenne a wikifeet-en, inkáb megjegyzem magamnak mint abban a vígjátékban az Elhajlási Engedélyben, amikor a kávézóban a szemeivel fotózást imitált az egyik kisvárosi apukát játszó Jason Sudeikis ;)
aug. 28. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Én az életben gondoltam, buszon, villamoson stb.

Egy ismerősöm azt szokta mesélni, hogy néha csorog a nyála (nem szó szerint). ;)

aug. 29. 02:50
 13/16 anonim ***** válasza:
éppen erre próbáltam utalni, hogy ha sok év eltelik akkor már kialakul egyfajta rutin is a hölgyek archetípúsairól, hogy kiét nézem meg és kiét nem mert szinte borítékolható, hogy ilyen lesz vagy olyan, ha közelebbről is láthatom, s ha gyönyörű akkor is figyelembe kell venni a társadalomnak a megbélyegzését, Tarantínó barátunknak hála több nő tud erről a dologról, így ha meg is szeretné bámulni az ismerősöd akkor se úgy tegye, hogy az látszódjon a környezete számára, mert támadási felületet biztosít mások számára, hanem szofisztikáltabban tegye, mivel írta a kérdező is, hogy kolléganőről van szó, valószínűsíthető hogy sokévig fogja még látni, tehát ha sokan vannak körülötte akkor értelemszerűen törekedni kell rá, hogy nem bámúlja, majd legközelebb... vagy ha nagyon kíváncsi inkább a közösségi fotóit csekkolja (persze inkognító-ablakban megnyitva, ha GoogleChrome-ot használ)
aug. 29. 06:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az inkognitóablak sajnos nagyon nem számít, vagy a history miatt mondod? Mert ha belépsz FB-ba, onnantól már jegyzi a FB a tevékenységet.

De visszatérve az eredeti kérdésre, az egy dolog, hogy egy férfinek tetszik egy nő testrésze, legyen az bármi, a kapcsolatért tenni kell. Mi pedig természetes módon úgy vagyunk bekötve, hogy félünk az elutasítástól. Ez a túlélési ösztönnel van kapcsolatban (régen a kiközösítés az adott személy halálát is jelentette, mert az emberek csak közösségben tudtak túlélni, az elutasítás élménye pedig ebben gyökerezik, így ezek nehéz, és érthető témák...)

Szóval a legjobb valahogyan beszélgetni az illetővel, úgyis érdemes megismerni. Munkahelyeken manapság nagyon sok házasság születik, mert sok időt töltenek együtt a nők és a férfiak.

Szép napot!

aug. 30. 09:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a női combokért és fenekekért vagyok oda. Mivel ugye, ez általában jellemző a férfiakra, nem tudom, hogy honnantól, mitől kezdve lehet ezt fétisnek nevezni.

11-es, mi az a "wikifeet"?

14-es, a Facebook hogyan jegyzi az ottani tevékenységet?

szept. 1. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden informatikai rendszer, az is logol, azaz naplózik. Nézd meg a gépedet. Ha Windows, keress rá a naplóbejegyzésekre. A közösségi médiafelületeken a bűnüldözés/megelőzés miatt fontos ez.

A wikifeet-re egyszerű rákeresni a google-ban. ;)

szept. 1. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!