Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beszélgetni is pedofília?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetni is pedofília?

Figyelt kérdés

Oda jött hozzám egy 15 éves lány és mondta van-e kedvem beszélgetni vele. Mivel egészen normális volt, mondtam lehet róla szó, pedig megfordult a fejemben, hogy elküldöm. Ahogy zajlott a beszélgetés, szóba került, ki mennyi idős és amikor elmondtam 30 éves vagyok, egyszerűen közölte, hogy ez pedofília és távozott. Mi pedofília? Hozzá sem értem, nem is célozgattam semmire neki.

Az pedig biztosan látszott rajtam hogy nem vagyok már 15 éves.

Szóval megunta és könnyebb volt ezzel lelépni, vagy ennyire elmebetegek az emberek, hogy fogalmakkal nincsenek tisztában, miközben vádaskodnak.

aug. 25. 17:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A mostani törvényeket kell betartani, nem a 2 millió éves törvényeket
aug. 27. 07:12
 32/37 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy az emberek biologiai tulajdonságai nem változtak meg, akármilyen örült természetellenes törvényeket hoznak. Ha 2 millió évig szexuálisan vonzó volt egy 13 éves ember, akkor az most is az, és ez teljesen normális.
aug. 27. 23:25
 33/37 anonim ***** válasza:

Hitegesd csak magad

Aztan majd amikor bortonbe megba**nak a cellatarsaid, mert pedofil vagy, rajoasz hogy megse kellett volna 13 evesekkel kezdened

aug. 28. 07:01
 34/37 anonim ***** válasza:
33: Szerintem te fogsz börtönbe kerülni, de minimum diliházba, mert súlyos elmebeteg vagy !!!!!!!!!!!!!!!
aug. 28. 07:35
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Ja envagyok az elmebeteg

Nem az, aki felnott létére 13 evesekhez vonzodik, csak mert 2 millio evvel ezelott mar a 13 evesek szexeltek osszevissza mindenkivel

Menjetek mamutokra vadaszni, 2 millio evvel ezelott nem boltba vették a kaját az emberek, hanem vadásztak

aug. 28. 07:41
 36/37 anonim ***** válasza:
33%
Mindenképpen egy szánalmas extrém ostoba kretén vagy, amiért börtönnel fenyegetsz valakit, mert nem ért egyet az elmebetegségeiddel. Brutálisan ostoba idióta vagy, képtelen vagy értelmesen érvelni, és ezt fenyegetéssel kompenzálod.
aug. 29. 19:16
 37/37 anonim ***** válasza:
Az elmebetegség hogy egy felnott ember egy 13 eves gyerekhez vonzodik akkor te egy pedofil barom vagy
aug. 29. 19:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!