Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetni is pedofília?
Oda jött hozzám egy 15 éves lány és mondta van-e kedvem beszélgetni vele. Mivel egészen normális volt, mondtam lehet róla szó, pedig megfordult a fejemben, hogy elküldöm. Ahogy zajlott a beszélgetés, szóba került, ki mennyi idős és amikor elmondtam 30 éves vagyok, egyszerűen közölte, hogy ez pedofília és távozott. Mi pedofília? Hozzá sem értem, nem is célozgattam semmire neki.
Az pedig biztosan látszott rajtam hogy nem vagyok már 15 éves.
Szóval megunta és könnyebb volt ezzel lelépni, vagy ennyire elmebetegek az emberek, hogy fogalmakkal nincsenek tisztában, miközben vádaskodnak.
Hitegesd csak magad
Aztan majd amikor bortonbe megba**nak a cellatarsaid, mert pedofil vagy, rajoasz hogy megse kellett volna 13 evesekkel kezdened
Ja envagyok az elmebeteg
Nem az, aki felnott létére 13 evesekhez vonzodik, csak mert 2 millio evvel ezelott mar a 13 evesek szexeltek osszevissza mindenkivel
Menjetek mamutokra vadaszni, 2 millio evvel ezelott nem boltba vették a kaját az emberek, hanem vadásztak
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!