Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beszélgetni is pedofília?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetni is pedofília?

Figyelt kérdés

Oda jött hozzám egy 15 éves lány és mondta van-e kedvem beszélgetni vele. Mivel egészen normális volt, mondtam lehet róla szó, pedig megfordult a fejemben, hogy elküldöm. Ahogy zajlott a beszélgetés, szóba került, ki mennyi idős és amikor elmondtam 30 éves vagyok, egyszerűen közölte, hogy ez pedofília és távozott. Mi pedofília? Hozzá sem értem, nem is célozgattam semmire neki.

Az pedig biztosan látszott rajtam hogy nem vagyok már 15 éves.

Szóval megunta és könnyebb volt ezzel lelépni, vagy ennyire elmebetegek az emberek, hogy fogalmakkal nincsenek tisztában, miközben vádaskodnak.

aug. 25. 17:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Kedves 10.-es, 5. Illetve 7. Vagyok. Lehet hogy félreértettem valamit? Én is így gondolkodtam...
aug. 25. 17:59
 12/37 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Még ha sex is lett volna köztetek nem számított volna pedofiliának. Amúgy sok csitri csinálja ezt velem is volt már ilyen
aug. 25. 18:07
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a lány nincs tisztában, mit is takar a fogalom. A pedofília ugyebár az olyan gyerekek iránti vonzódás, akiknél még nem jelentek meg az elsődleges nemi jellegek. Egy 15 éves már nem tartozik ebbe a kategóriába.
aug. 25. 18:14
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
Most ezt hogy kell elképzelni, random odament hozzád az utcán egy 15 éves lány beszélgetni? Elég szürreális. Nyilván ez nem pedofília, de te vagy az idősebb, 30 évesen neked kell legyen annyi eszed, hogy nem állsz le gyerekekkel kokettálni. Én csak az unokahúgaimmal beszélgetek, akik tinik, mi dolgom lenne máskülönben ilyen idős gyerekekkel…
aug. 25. 18:43
 15/37 anonim ***** válasza:
Nem latta hany eves lehetsz? Eleg fogyatekos szegeny
aug. 25. 19:15
 16/37 anonim ***** válasza:

Tegyük tisztába a dolgot! Miszerint egy 12. életévét betöltött fiatalkorú és egy 18. életévét be nem töltött között legális a szexuális kapcsolat. De abban a pillanatban, ha dátum szerint betöltötte már nem! Egy 14. életévét betöltött fiatalkorú meg már szexelhet akár egy felnőttel is.

Véleményem szerint emelni kellene a korhatárokat!

aug. 25. 23:55
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
A csaj simán elmebeteg, nem értelmezhető, hogy egy beszélgetéshez hogy kapcsolodik neki egy szexuális vonzalom fajta. Ha megdugtad volna ott helyben, az sem lett volna pedofilia, mert az a nemileg éretlen kb 10 évesnél fiatalabb emberek iránti vonzalmat jelenti.
aug. 26. 02:18
 18/37 anonim ***** válasza:
57%
Ha megdugta volna ott helyben, az eroszak lett volna
aug. 26. 06:25
 19/37 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy egy eszement evakult férfigyűlőlő volt. Úgy nevelik ezeket kisgyerekkoruk óta férfigyűlőletre, mint ahpgy a Hitlerjugendben zsidó gyűlőletre.
aug. 26. 06:33
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az apja verte oket, amiatt az hiszi az osszes ferfi vadallat
aug. 26. 06:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!