Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves fiú tényleg napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves fiú tényleg napi szinten végez önkielégítést?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ennek semmi nyoma nincs
aug. 24. 09:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
8-as, hogy tüntetted el a zsepit? Én nő vagyok, de ilyenen nem gondolkodtam még, hogy hogy lehet eltüntetni a nyomokat 😃
aug. 24. 09:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem a kérdést. Kidobod a zsepit a szemetesbe és kész. Ki túr ki a szemétből és nyitogat ki cuccos (akár taknyos, akár gcis, akár véres, akár mustáros) zsepiket? Ha nagyon óvatos az ember, bekavarja alulra, esetleg a wc-beli kis kukába dobja, ahol van mensis betéttől a szaros nedves kendőig minden, ott biztos nem fog senki kurkászni meg szagolgatni. Talán.
aug. 24. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

18 éves koromban én naponta 2x simán , de volt mikor 4x is elélveztem , igaz azt már soknak éreztem , akkor másnap csak ismét 1x-2x vertem ki csak .

Nem volt barátnőm , nem voltam sikeres a nőknél , de nagyon vágytam egy gyönyörű szép női testre , volt mikor nővel álmodtam , vagy nem tudtam eladni addig még el nem élveztem , szóval akkoriban egyszerűen éjjel s nappal egyaránt , folyamatosan kínoztak a hormonok !

Nem volt kellemes érzés .

Számtalanszor ébredtem fel ara , hogy csupa sperma mindenem , őrülten kívántam a szexet , de nagyon szenvedtem is miatta , mert nem volt senki sem mellettem , egy nő , egy társ , akit szerethessek , akit megölelhetek stb .

Azt az érzést és állapotot , senkinek nem kívánom .

47 - F .

aug. 24. 09:58
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
(Elaludni) - párdon .
aug. 24. 09:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok és napi szinten.. Amikor van barátnőm akkor sem bìrom tovàbb 1-2 napnál ha nincs a közelben
aug. 24. 10:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 évesen is legalább napi egyszer, de előfordul az is, hogy napi többször.
aug. 24. 10:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
11 simán szemetes. Nem a legtetejére teszed... Bár nem tudom ki nézi meg, hogy taknyos a zseni, vagy más van benne?
aug. 24. 10:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vicces dolgokat hoz létre az autocorrect 😂

Wolfgang Amadeus Mozart volt gyerekkorában a taknyos zseni.

Vagy Luka Modrić, ha influenzás, akkor taknyos a zseni.

aug. 24. 11:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17: lehet a kérdés kiírója csekkolgatja a szemetesbe dobott zsepiket...
aug. 24. 11:28
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Fabuditok van otthon, vagy mi? Tudod, manapság a koszos zsepit bele lehet dobni a vécébe, és lehúzni. Nem marad nyoma... És nyögés nélkül is simán ellehet intézni. Attól, hogy te dugás közben úgy visítozol, mint a sakál, egyeseknek van önkontrollja is...
aug. 24. 11:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!