Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiú tényleg napi szinten végez önkielégítést?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ennek semmi nyoma nincsaug. 24. 09:28
1/24 anonim válasza:
Azt általában nyom nélkül szokták csinálni.
2/24 A kérdező kommentje:
hangok? zsebkendők?
aug. 24. 09:33
3/24 anonim válasza:
Kapaszkodj! Napi többször is, ha épp nincs barátnője és rátör a kangörcs! Egy egészséges fiatal srácnak kb.mindenre is feláll még a farka! És tombolnak benne a hormonok. A nyomokat pedig simán el tudják tűntetni.
4/24 anonim válasza:
Igazából fürdés zuhanyzás közben is elintézheti. Vagy a wc-be élvez. Hang nem feltétlenül van, zsebkendőt simán el lehet tüntetni úgy, hogy kidobja a szemétbe, és a szemetesben meg nem turkálunk.
5/24 A kérdező kommentje:
Egy fiú nem úgy maszturbál mint egy lány, hogy nincs nyoma, belőlük jön ki valami, amivel aztán kezdeni kell valamit, tehát lenne nyoma úgymond legalább néha ha csinláná, nem?
aug. 24. 09:39
6/24 anonim válasza:
Még a felnőttek is szokták, nem csak a fiatalok. És valóban nem nagy szám egy zsepit eltüntetni.
7/24 anonim válasza:
Ki ez a 18 éves fiú? És miért vagy ennyire rákattanva az önkielégítésére?
9/24 anonim válasza:
12-20 között a napi egy az olyan volt, mint a fürdés vagy a fogmosás vagy a szrás. A minimum volt.
Ha egy nap kimaradt, még kibírtam, de ha valamiért kettő is, akkor a harmadik napon már majd meg vesztem, és a levegőt basztam folyamatosan.
10/24 A kérdező kommentje:
de akkor biztos nem volt senkid, nem?
aug. 24. 09:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!