Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan rosszul esett, hogy azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rosszul esett, hogy azt mondta nem vagyok aktív mit tegyek?

Figyelt kérdés

pár napja baratom felhozta hogy bennem az a más mint a többi

volt baratnojeben akikkel lefeküdt hogy en vagyok az egyetlen aki nem aktív szex közben..

nos nekem ez az első , vagyis az elso partnerem szoval fogalmam sincs mit kéne csináljak hogy aktivnak tűnjek

legtöbbször misszionáriusba és kutyaba csináljuk nagyon ritkán lovagló póz.

szerinte csak fekszek mint egy fadarab és nem csinalok semmit de mikor rakerdezek azt mondja hogy legalabb ha lovagolok ott aktív vagyok mert csak azt tudom csinálni lovaglas közben.

tényleg nemtudom hogy kéne aktivnak lennem és nem is értem hogy várhatja tőlem el hogy ameddig ő 50+ lánnyal lefekudt már addig en elsőre tudjam hogy kell aktivnak lennie.

valaki esetleg tippek hogy pl misszionáriusban hogy lehet aktivnak lenni? vagy kutyaba? ott se tufom hogy kéne aktívnak lennen

előre is nagyoon köszi a válaszokat

2024. aug. 22. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kezeddel bármit csinálhatsz , simogatsd, mogyorózd de figyeld hogy tetszik-e neki.

Misszionáriusba meg fogd meg a derekát és ütemesen húzogasd magadhoz hogy közben emelgeted a feneked .

Vagy akármit a kezeddel, de csókold is ahol éred.

2024. aug. 23. 08:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a gec*be es keress egy szuz fiut, az nem fog b4szogatni hogy mit tegyél 🤣
2024. aug. 23. 08:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat.. viszont en nem vagyok ez a NAGYON vad tipus szoval kezdeményezni szoktam de a többi valahogy nekem még kellemetlen érzés
2024. aug. 23. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz hogy jelezte, ha normális stílusban tette, mert a szexben ez elengedhetetlen.

Én igazi (proud) pillow princess vagyok és nálunk is hasonló a helyzet. Ezért általában egyezkedünk. Van, hogy én heverészek, de van, hogy én dolgozok (általában előre kifejezi az egyikünk a vágyát). Van olyan is, hogy cserealapon megegyezünk valamiben vagy akár felesben. Emellett mindketten kicsit próbálunk kilépni a komfortzónánkból, kipróbálni új dolgokat, ez kicsit mozgalmassá teszi a dolgok, nem csak 90 foknyi elfordulás történik végig.

(Egyébként az is lehet hogy nem lát elég lelkesnek a szexben, nem tudom szoktál-e közben hozzáérni, hangokat kiadni, beszélgetni, csókolózni, magadhoz nyúlni, szólni neki, hogy valamit így vagy úgy csináljon. Nekem ezek szoktak működni mozgás helyett.)

2024. aug. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!