Facebook chat rosszul írja mikor volt aktív?
Barátnőm elköszön de még utána is azt írja a facebook chat hogy most aktív.
van hogy azt irja 3 perce volt aktiv aztan megint most aktiv.
ő azt mondja azert mert be van kapcsolva telojan is meg tabletjen is a net es o mar ilyenkor alszik.
Elkepzelheto hogy tenyleg ezert van, vagy csak lekoptat?
Elképzelhető.
Ilyen miatt nem érdemes idegeskedni mert félrevezető.
Van olyan hogy ismerősömet aktívnak jelezte. és elküldtem egy üzenetet. de mikor elküldtem a messenger azt jelezte hogy nincs kézbesítve.
Továbbá olyan is volt hogy a barátnőmet munkahelyén egész nap elérhetőnek jelezte (telefonról) Néztem is csúnyán. Ami feltehetőleg lehetetlen mert kirúgták volna.
Tudni kell azt hogy ha a messenger általában lezárt eszköz esetében inaktiválódik. Ilyenkor csak a HD hívás ikon marad aktív. viszont a chat funkció nem.
Ha az alkalmazás és a készülék rendszere valamint az intenetkapcsolat megfelelően működik. (megfelelően)
Relatív. Sajnos sokszor nem úgy működik ahogy kéne.
Bosszantó tud lenni igen. De valószínűleg csak a techika rosszalkodik. és valamelyik eszköz vagy később frissít, vagy küldi el az aktuális pinget.
Aztán az is lehet hogy valóban csak le akar koptatni. De szerintem ezt nem ebből kéne megállapítani. Mert annak csak rossz vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!