Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomat megkértem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat megkértem, hogy elégítsen ki a kezeivel, mire ő azt mondta, hogy “muszáj? Olyan fárasztó.” Összevesztünk ezen, mivel elég rosszul esett. Azt mondja bagatell dolog és nincs értelme erről beszélni, mivel szívesen csinálja, (lentebb tovabb)

Figyelt kérdés
Viszont én nem tudom magam túltenni ezen, mivel nagyon rosszul esett… Többszor mondta azóta, hogy jó neki meg minden, de én közben sajnos erre a beszélgetésre gondolok vissza akarmilyen jó érzés. Mit csináljak?
aug. 21. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Keress mást!
aug. 21. 18:06
 2/16 StevenUp ***** válasza:
68%
Mi benne a fárasztó..?
aug. 21. 18:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok, szeretem… Csak azóta nem tudok elél*ezni, mert eszembejut..
aug. 21. 18:08
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Most fárasztó vagy szívesen csinálja?

Máskor összeszedettebb kamut, lécci!

aug. 21. 18:10
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Akkor szenvedj tovább.
aug. 21. 18:10
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
A ferjem sem bírja hosszan az ujjazast.Aki fizikai munkát végez szerintem azoknak több ereje marad ez irányú tevékenysegre 😁😁
aug. 21. 18:11
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem lehet, hogy épp akkor fáradt volt, de máskor kipihenten nincs gondja vele?
aug. 21. 18:12
 8/16 A kérdező kommentje:
De, azt mondja.. Csak ezt hogy felejtsem el..?
aug. 21. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Voltak ötletek, hogy mit csinálj. Hagyd el, keress olyat, akinek nem fárasztó az örömöd, vagy kínlódjál akkor tovább. Esetleg menj pszichológushoz, hogy fel tudd dolgozni, hogy a faszid lusta ujjazni. Milyen mást választ vársz?
aug. 21. 18:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Valami hasznosat
aug. 21. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!