Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bagatellizálják el a...

Miért bagatellizálják el a balosok ezt a jelentős alkotást, és miért hergelnek ellene?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 20. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Az ára miatt.

10 millió helyett több, mint 200 millióért csinálták az adófizetők pénzéből, természetesen meglopva a lakosságot akkor, mikor érdekes mód a tanárok bérének rendezésére nincs pénz.

De ezt a fideszes söpredék nem veszi észre.

2022. dec. 20. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

1. Propaganadalap, tudjuk mi van benne. Dollárbaloldal, gyurcsány, Soros, ORbán Viktor pedig irl Törpapa.

2. Most látom először ezt a szobrot, de szerintem csúnya. Olyan, mintha az új Stalkerből lenne valami tereptárgy.

2022. dec. 20. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Mmmmmi ez a szóhasználat ebben a "cikkben"? A kocsmában nem beszélnek így:D

És honnan jön a "visítva ordítás"? Valami videó? Vagy komment? Mit ordítanak visírva? Vagy honnan szedte, hogy ezt teszik?:D

Ebőbl a cikkből nem tudunk meg semmit, cserébe agyzsibbasztó a stílusa. Nem alkalmas a tájékozódásra.

Inkább dobj egy olyan forrást, ahol a libsik épp visítva ordítoznak a szobor kapcsán, ahelyett, hogy egy embert hozol, aki ezt állítja.

2022. dec. 20. 17:08
 4/9 Fsms ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2022. dec. 20. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem fogod érteni a válaszom: mi jó iskolába jártunk.

Nem vagyunk fideszparasztok, giccsimádók, és bunkó prolik.

Ezért.

2022. dec. 20. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Miért bagatellizálják el a balosok ezt a jelentős alkotást, és miért hergelnek ellene?"

Az az igazság, hogy a cikkből amit linkeltél, nem derül ki, hogy ez történne. Mármint ja, az írója ezt állítja, de még egy idézetet sem hozott az illetőktől, szóval igazából azt, hogy elbagatelizálják és hogy hergelnek ellene, ezt is csak te tetted hozzá, Kérdező, a cikkben csak az van, hogy visítoznak, az nem szerepel benne, hogy elbagatelizálnák, vagy hergelnének.

Igazából ha én most azt állítom, hogy az üzbégek zászlókkal vonulnak, az legalább annyira hiteles infó lenne, mint az amit linkeltél, tekintve hogy sem én, sem a cikk írója nem hoztunk erre egyetlen bizonyítékot sem:D

2022. dec. 20. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szobor mi túrótól jelentős?

Jó nagy, nyilván nehéz is és jelentős összegbe került...na de művészileg, mégis mi teszi jelentőssé?

Az hogy ugyanez a faszi csinálta az agancskaput a NER pénzéből a Semjén fővadász kiállításához, meg a Fradi-sast?

Egyéni stílusa van az nem vitás, de ennyi pénzt nem ölnék ezekbe a sz.rokba.

2022. dec. 20. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik Bohár Daninak nem sikerült erről a “visítozva ordításról” egy videót, blogbejegyzés, nyílt levelet, semmit sem összeszedni, pedig általában az elég feltűnő szokott lenni. Itt inkább ő hisztizik azon, hogy vannak emberek, akiknek nem tetszik ez a förtelem.
2022. dec. 20. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is kerestem a visítozva ordítást, de egyszerűen nem találtam. Vagy már az is visítozva ordításnak számít, ha egy újságíró nyugodt, higgadt hangnemben kritizálja egy szobor művészi értékét, vagy jelen esetben annak a hiányát?
2022. dec. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!