Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az tényleg frusztrál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az tényleg frusztrál benneteket ha a pasi nem akkor élvez el amikor ti szeretnétek azt? Mi van ha valaki ezt teljesen kontrollálni tudja, vagy csak punciba szeret elmenni?

Figyelt kérdés
Nem kérek troll válaszokat.

aug. 21. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szoktam megmondani mikor menjen el. Csak hogy legyen jó mind a kettőnknek ne csak neki
aug. 21. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha nagyon hamar megy el.
aug. 21. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Alap hogy punciba megy el. Akkor megy el amikor akar, lényeg legyen meg a minimum fél óra.
aug. 21. 09:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én inkább nem a túl gyors elélvezésre gondoltam hanem annak ellenkezőjére, ha nem a nő teljesítményén múlik hanem az én akaratomon hogy mikor megyek el.
aug. 21. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy frusztrálja őket. Volt egy olyan exem akivel 2x szexeltem. Sajnosnnem tudtam elmenni, pedig próbált a végén lepippantani is.

Aztán dobott. Most hogy emiatt e vagy nem, az nem biztos.

aug. 21. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Lányoknak úgy tetszik, ha minden úgy van, ahogy ők akarják. A pasi pontosan addig kell bírja, amíg ők elmennek, nem számít, hogy ez 5 perc vagy 1 óra.
aug. 21. 11:14
 7/7 anonim válasza:
Retard ejakulációban szenvedek, akkor megyek el amikor akarok!
szept. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!