Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretitek a saláta puncit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a saláta puncit?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy saláta puncim van. A kisajkaim nagyon nagyok és husisak. Még nem voltam senkivel és félek is bárkivel lenni,mert nem tudom ez normális -e vagy mi??

18.L

aug. 21. 00:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Biztos nagyon szep vagy.
aug. 21. 01:24
 2/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Baba a legjobb, páromnak is az van.

De sok csávó imádja, bár sok csávónak teljesen mindegy.

Attól függ, kivel jössz össze. Lehet valaki imádni fogja.

Pl. én párom imádja h a farkam nagy és vastag, másnak már sok lenne.

aug. 21. 01:49
 3/23 anonim válasza:
88%

Normális nyugi.

Sok féle van, nincs kettő egyforma. Amíg a higéniával nincs gond és nem fáj, éget, viszket stb addig minden rendben van.

Szerintem van akinek pont az olyan mint q tiéd jön be. Aki szeret az úgy fogad el ahogy vagy. Aki pedig pont ebben talál kifogást és beszól azt pont hagyd ott.

Amúgy ilyen alapon a srácok is aggódhatnak hogy mi van ha túl kicsi, ha túl vékony stb.

Gondolkodj el hogy te hogy viszonyulnál egy olyanhoz Aki ilyen természeti adottságokkal van megáldva, de nincs megelégedve magával

Elfogadnád vagy elutasítanád emiatt. A válaszodban benne van az igazad, és hogy valóban mi is a hozzáállásod a témához és saját magadhoz

aug. 21. 01:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék azért arra,hogy az ilyen baromságaidat,miért nem a megfelelő topic-ba írod.Teljesen mindegy hogy nő vagy vagy egy eszement, aki csak feltűnősködni és polgárpukkasztást akar.De hogy nem vagy százas az fix.Valszeg át fogják hamarosan helyezni a kérdésed a 18+ os kategóriába, mert ennek a normális emberi és emberekkel kapcsolatos kérdésekhez semmi köze nincsen.;)
aug. 21. 02:01
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy gondolkodtam, szerintem kicsit fura, ha valaki szereti a saláta puncit csak úgy önmagába. Én mint páromat szeretem, nem magát a "saláta puncit". A párom nemiszervét, testrészét igen.
aug. 21. 02:22
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Tipik késő esti perverz aki az ilyen témájú kérdések kíirására nyáladzik és a válaszokra veri ki
aug. 21. 02:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön, de nem ez a lényeg. Ha a párod szeret, lehet akármilyen puncid.
aug. 21. 05:13
 8/23 jpeacefuler ***** válasza:
Nekem pont az olyan tetszik.
aug. 21. 05:23
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez egy kamukérdés.

A "nagyon nagy" ugyanis egyértelmű hencegésre utal a mondat elején. "Nagyok, husisak."Ezt elismerésre használják.

Csak utána jönnek az aggályok.

Ezt egy pasi írta.

aug. 21. 05:59
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezek pontosan olyan szavak, amiket egy szűz lány használ, miközben a saját nemi szervét bemutatja országnak-világnak... Ja, nem.
aug. 21. 07:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!