Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg büdösebbek a négerek?
Figyelt kérdés
Becsatlakozna hozzánk harmadiknak egy kenyai lány, de nem tudom mire számítsak.aug. 20. 19:22
1/17 anonim válasza:
Igen, de az ő számukra meg mi vagyunk azok.
3/17 anonim válasza:
Igen, az ázsiaiak számára a mi szagunk is kellemetlen lehet. A négerek számunkra büdösek átlagban, viszont az ázsiaiak kevésbé, de nekik is másabb a test szaguk.
4/17 A kérdező kommentje:
Hmmm, köszönöm a válaszokat!
aug. 20. 19:43
5/17 anonim válasza:
Azèrt gondolom sokat nyom a latba hogy mit eszik, mennyi idős, mi a neme, stb.
Majd számolj be hogy volt-e. S milyen..
7/17 anonim válasza:
Büdösek, de próbáld ki, ki tudja mikor lesz még ilyen esély. Annyit kibírsz
8/17 anonim válasza:
Hol sikerült vele megismerkedni? Engem a fekete nők vonzanak de itthon alig találni
9/17 anonim válasza:
Nem vagyok, fehér feketével rajongó, főleg férfi esetén, mert a stílusuk, szexuális kultúrájuk, higiéniájuk, olykor minősíthatetlen, de lánynál nem ezt tapasztaltam!
Van egy jellegzetes illatuk, amit nem mondanék se büdösnek, se taszítónak. Ez valami más, de hozzálehet szokni, sőt van akit vonz is! Emiatt ne off old a lányt. Mert viszont, nagyon nagy dinamikát visznek a szexbe, és a kontraszt amit a jelenléte nyújt, az feldobja a hangulatot! Az aktus előtt mindenképp legyen szűrő vizsgálat, és ebből ne engedj!
10/17 anonim válasza:
Inkább az indiaiak és dél-kelet ázsiaiak azok akik embertelen módon büdösek tudnak lenni a hiányos higiéniai kultúrájuk és a fűszeres étkezésük miatt. Életem során eddig csak egy büdös feketével találkoztam, aki egy babakocsit toló nő volt, olyan aromás testszaggal amit egy férfi simán megirigyelne. De másoknál ilyet nem tapasztaltam, legtöbbjük semleges vagy jó illatú(elég jól tudnak parfümöt, dezodort és testápolót választani maguknak)az én orrom számára. Szexuális közelségbe egy feketével sem kerültem idáig, de haverom exe és a húgom párja is feketék, egyikük sem tapasztalt kellemetlen szagot, pedig ők kényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!