Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan 3 hónapja randizgatunk, de még nem volt úgy semmi, és már nagyon nem bírom, ő pedig még mindig várni akar, meddig vagy mire kell még ilyenkor várni?
mindketten végzősök vagyunk, még egy évünk lesz együtt, aztán ki tudja hova vesznek fel minket stb. szóval nem értem mire vár...
18 vagyok és fiú egyébként ha ez számít
szerintem komolyan gondolja amúgy ő is
és nem a szexről van szó, azzal még tudnék várni, de hogy semmi?
csókolózunk sohat, ruhán kersztül egymáshoz érünk ott is, de ezen kívül semmi
én meg már sokszor úgy vagyok hogy mindjárt bekattanok annyira akarnám, de nem....
és egyszerűen nem értem, ő meg nem indokolja meg hogy mire vár, csak hogy még nem
Nem jelentesz neki semmit, nem izgatod fel se lelkileg se testileg.
Így nem is csoda ha nem akar semmit.
Mert hidd el ha te olyan lennél hogy felizgul rád akkor rád mászna és nyomná oda a punciját hozzád.
Biztos hogy felizgatom, mert ruhán kerszrul mar nyultunk egymáshoz, és nedves volt ott neki… meg azert érzem hogy csókol
Én már voltam egy lánnyal korábban, de ő még szűz
Viszont én tenyleg nem csak arra akarom őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!