Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már lassan 3 hónapja randizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már lassan 3 hónapja randizgatunk, de még nem volt úgy semmi, és már nagyon nem bírom, ő pedig még mindig várni akar, meddig vagy mire kell még ilyenkor várni?

Figyelt kérdés

mindketten végzősök vagyunk, még egy évünk lesz együtt, aztán ki tudja hova vesznek fel minket stb. szóval nem értem mire vár...

18 vagyok és fiú egyébként ha ez számít

aug. 20. 15:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%
Vár az Igazi pasira, addig szórakozni te is jó vagy :D
aug. 20. 15:23
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Csak kavar veled a csaj. Tudja, hogy szétmentek majd, ha máshová vesznek fel titeket. Nem akar rövid távú kapcsolatot (veled...)
aug. 20. 15:23
 3/26 anonim ***** válasza:
15%
Házasság előtt k9moly lelki bűn a szex és aláássa a szerelmet. Hagyd a lány testét, várd ki az esküvőt addig pedig bizonyitsd hogy ferfi vagy, tudsz várni. F
aug. 20. 15:24
 4/26 anonim ***** válasza:
21%
3 hónap alatt mi a fenét akarsz??
aug. 20. 15:25
 5/26 A kérdező kommentje:

szerintem komolyan gondolja amúgy ő is

és nem a szexről van szó, azzal még tudnék várni, de hogy semmi?

csókolózunk sohat, ruhán kersztül egymáshoz érünk ott is, de ezen kívül semmi

én meg már sokszor úgy vagyok hogy mindjárt bekattanok annyira akarnám, de nem....

és egyszerűen nem értem, ő meg nem indokolja meg hogy mire vár, csak hogy még nem

aug. 20. 15:26
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Semmire, süket duma, abszolút nem kíván téged és nem vagy az esete, azonnal elhagynàm, ennek semmi értelme..szànalom a nő...
aug. 20. 15:45
 7/26 anonim ***** válasza:
52%
Még nagyon gyerekek vagytok fejben. Ő azért, mert nem áll készen semmire, te meg azért, mert azt hiszed ebből hamarosan lesz valami.
aug. 20. 16:41
 8/26 Laylah ***** válasza:
80%
Szűz lányok akár egy évig is várathatnak. Szűzként 3 hónap az nem nagy idő. Ha nem szűz, akkor sincs jogod sürgetni, főleg, hogy a te korodban a fiúk kb. csak a szexre mennek, nem akar egy lenni a listádon.
aug. 20. 16:46
 9/26 anonim ***** válasza:

Nem jelentesz neki semmit, nem izgatod fel se lelkileg se testileg.

Így nem is csoda ha nem akar semmit.

Mert hidd el ha te olyan lennél hogy felizgul rád akkor rád mászna és nyomná oda a punciját hozzád.

aug. 20. 18:47
 10/26 A kérdező kommentje:

Biztos hogy felizgatom, mert ruhán kerszrul mar nyultunk egymáshoz, és nedves volt ott neki… meg azert érzem hogy csókol

Én már voltam egy lánnyal korábban, de ő még szűz

Viszont én tenyleg nem csak arra akarom őt

aug. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!