Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy péniszű srácok? Ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy péniszű srácok? Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Itt sokszor leírják, hogy a méret nem számít, az átlagos , átlag alatti ugyanolyan jó. Ileltve a nagy már fáj stb.

Na hát nekem nagyon nem ez a tapasztalatom. 19/5 a méretem, ami már bőven átlag feletti, de így sem volt semmi gondom vele. Viszont folyamatosan dicsérik. Amikor még tapasztatlan voltan, akkor is több nő el tudod menni úgy, hogy lovagolt rajtam. Erre mondták, hogy ezt egy kicsivel nem tudták volna megtenni.

Srácok akiknek szintén nagy van (17 vagy feletti). Ti hogy látjátok ezt?

aug. 19. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8 Hogyhogy mit? Talán azt hogy jól néz ki. Már ekkora is nagyobb mint az átlag, ettől nagyobb is tud ronda is lenni, meg a kisebb is tud szebb lenni. Csak azért mert nagy, az nem jelenti automatikusan hogy jól is néz ki.
aug. 19. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

18/5.2 vagyok

Tapasztalat: szeretik sőt sokszor dicsérték, hogy milyen nagy és vastag. Sok nőt tudtam kielégíteni.

Viszont! Bekapni tövig vagy a közepéig szinte senki, inkabb épp makk alá szokták. Anált párszor próbáltam de nem ment be senkinek. Arról könnyen lemondtam, viszont egy jó tövig bekapós orallol en csak almodni merek.

aug. 19. 16:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!