Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy péniszű srácok? Ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy péniszű srácok? Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Itt sokszor leírják, hogy a méret nem számít, az átlagos , átlag alatti ugyanolyan jó. Ileltve a nagy már fáj stb.

Na hát nekem nagyon nem ez a tapasztalatom. 19/5 a méretem, ami már bőven átlag feletti, de így sem volt semmi gondom vele. Viszont folyamatosan dicsérik. Amikor még tapasztatlan voltan, akkor is több nő el tudod menni úgy, hogy lovagolt rajtam. Erre mondták, hogy ezt egy kicsivel nem tudták volna megtenni.

Srácok akiknek szintén nagy van (17 vagy feletti). Ti hogy látjátok ezt?

aug. 19. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Anális szex ami nehezebb, de fiúk ilyen téren beválalósabbak így popsira őket választom
aug. 19. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy az egyes írja. Egyedül az anált nem nagyon szoktak engedni. De az engem annyira nem vonz így csak előnyt tudnék írni. 18/5
aug. 19. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Olyan nőnek is sikerült orgazmust okoznom akinek még nem volt. Pedig már régen nem volt szűz.
aug. 19. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Inkább az a baj hogy nem bírják rendesen bekapni.

🤨

Ez az átlagfarkúak mellett van sajnos.

aug. 19. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem sokkal nagyobb mint az átlag, de volt akiben alig fért el és ez neki kényelmetlen volt. Volt olyan is aki velem lépett félre, kisebb volt az enyém mint a párjának a monsterje, de az enyémet jobban élvezte.
aug. 19. 15:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem is akarják bevenni rendesen

Amikor prosti is a makkot veszi be és azon cuppog egy nem hivatásostól mit várunk?

aug. 19. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Többen dicsérték, van akinek nem fért be és fájt is neki. Bekapni teljesen még talán senki nem tudta, lehet csak nem volt szerencsém. Nekem 17/5 amúgy.
aug. 19. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
17-en mit dícsérnek?
aug. 19. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem 19cm és egyszer voltam egy férjes nővel és azt a lovaglást a hogy ő lovagolt rajtam azt soha életemben nem fogom elfelejteni, hatalmasat élvezet, volt akkora orgazmusa! nem tagadom én is hatalmasat robbantam benne
aug. 19. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:

18/5 ös nekem

Annyi hogy több előjáték kell és az análhoz nem annyira bevállalósak

aug. 19. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!