Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel dobtátok fel a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel dobtátok fel a szexuális életeteket? (27/F)

Figyelt kérdés
A párommal fiatalon ismertük meg egymást és nyilván az elején minden olajozottan ment. Azóta viszont eltelt sok év, a szexuális együttlétek ritkulni kezdtek és azon kaptam magamat, hogy a szex leredukálódott havi 1-2 alkalomra. Érzelmileg rendben vagyunk és fizikálisan is kifejezetten jól nézünk ki, de nincs már meg a korábbi szenvedély. Az én libidóm néha az egekben, de ritkán jutunk el a szexig. Valaki volt hasonló helyzetben?

aug. 19. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ha gondolod elmondom
aug. 19. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Extrább helyszíneket iktattunk be, nyitottunk a hármasok felé....
aug. 19. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna a kérdést…. Most viszont épp fellendülőben vagyunk, a barátnőm egyszerüen elkezdte megint jobban kívánni. De nincs rá magyarázatom, hogy miért. 30f
aug. 19. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Beiktattuk a reggeli szexet. Aki előbb ébred, az kelti a másikat orális kényeztetéssel.
aug. 19. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is több opció volt. Hármas, partnerem nővel, swinger klub, szabadban, videózás, fotózás, cuckold, nem mindennapi pózok.
aug. 20. 08:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Én attól tartok hogy mások bevonása idővel szétszakítana bennünket. Ebben mi volt a tapasztalatotok?
aug. 20. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak erősebb lett a kötelék. Nyilván ez a féle játék nem való mindenkinek. Aki féltékeny típus annak alapból felejtős a dolog
aug. 20. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!