Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel teszitek izgalmasabbá a szexuális életeteket?
A párommal külön élünk suli-munka miatt így nagyon változó mikor találkozunk, általában 2-3-4 hetente. Tegnap ahogy beszélgettünk azt mondta hogy kicsit kezd unalmas lenni. Kifejtve kb csak misszionáriusba van aztán tart ameddig tart, néha előjáték de az orális dolgokat nem szeretjük. Nézegettem azóta neten a boltokba hogy mik vannak, de nem igazán tetszett meg semmi. Ezek a dolgok pl bilincs, korbács nekem unalmasak, mert nem hoznak lázba.
Esetleg ötlet hogy mivel lehetne izgalmassá tenni?
26/l
Nem fogom bizonygatni a kapcsolatunkat. Én tudom hogy nem unjuk egymást, rengeteg mindent megtesz értem, hiszti vagy rossz szó nélkül, figyelmes, random kapok tőle virágot ( egész életembe vagy kettőt ha kaptam) stb stb. Szólt hogy extrázzuk fel valamivel mert KEZD unalmassá válni. Nem az van hogy na unom, keresek egy szeretőt/megoldom magam.
Szóval ha valakinek van olyan dolog ami nem a Basic bilincs, ostor stb akkor ossza meg velem.
11-es vagyok én ironizáltam. Nyilván fingja sincs a körülményekről. Szerintem sem kell bizonygatnod.
Víz alatt próbáltátok? Esetleg egymás előtt maszturbálni? Vagy fogócska? Esetleg birkó, gyerekesnek hangzik, de szerintem van benne fantázia.
#12 az első kommentben soroltam egy csomó dolgot, meg a többiek is írtak már. Mi más ötletet akarsz még? Ne legyél már annyira szerencsétlen, hogy nem tudsz kitalálni valamit, ami izgalmasabb a misszionáriusnál. Még jó, hogy létezik az internet és kismillió ötletet meríthetsz egyetlen Google kereséssel.
Meg mi honnan tudnánk, hogy téged mi izgat meg mi nem. Ennyit azért tudj már magadtól eldönteni.
Hát amiket írtál az elég alap már bocs. Meg nem pózra gondoltam hanem eszközre ahogy irtam 🤦🏻♀️ Szerinted nem jutott eszembe hogy googleba keressem?🤦🏻♀️
“Nézegettem azóta neten a boltokba hogy mik vannak, de nem igazán tetszett meg semmi. Ezek a dolgok pl bilincs, korbács nekem unalmasak” ebből úgy nem tűnnek fel dolgok?
Nem is az, hogy ilyen erőltetetten izgalmassá tesszük, nálunk minden valahogy magától jön.
Misszionárius, lovagló, kutya, 69, felváltva orális, kézimunka, egymás előtt kényeztetjük magunkat, kikötözés, fenekelés, szabadban szex- csináltuk már ágyon kívül is, pl kádban, strandon, parkban, tóban ... Ilyenek.
De nyilván van amit már mi sem vállalunk be, pl szájbaélvezés, seggnyalás, anális szex, végtermékekkel kapcsolatos dolgok, durvább verések, 3-as felállás stb. Ezek minket nem izgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!