Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel teszitek izgalmasabbá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel teszitek izgalmasabbá a szexuális életeteket?

Figyelt kérdés

A párommal külön élünk suli-munka miatt így nagyon változó mikor találkozunk, általában 2-3-4 hetente. Tegnap ahogy beszélgettünk azt mondta hogy kicsit kezd unalmas lenni. Kifejtve kb csak misszionáriusba van aztán tart ameddig tart, néha előjáték de az orális dolgokat nem szeretjük. Nézegettem azóta neten a boltokba hogy mik vannak, de nem igazán tetszett meg semmi. Ezek a dolgok pl bilincs, korbács nekem unalmasak, mert nem hoznak lázba.

Esetleg ötlet hogy mivel lehetne izgalmassá tenni?

26/l

aug. 19. 14:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%
Csak misszionárius?? Szent ég, nem csoda, hogy unja…nálam megy az orál (enyhe kényszerfranciát is szeretem), kézimunka, lovagló, kutya, misszió, fordított lovagló, szexi fehérnemű, hátrakötözött kéz, még az is izgat, ha a pasi a számba köp stb. Én nagyon szeretem a változatos szenvedélyes szexet, el nem tudom képzelni másoknak hogy elég az, ami nálatok van. De ezt nem lehet tankönyvből tanítani, vagy jön ösztönösen, mert rohadtul felizgat a partnered, vagy nem.
aug. 19. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
47%

Csináljátok valahol a szabadban, éjjel mondjuk egy kilátón, vagy egy vadászlesen.

Vagy pl lehet kapni szex társasjátékokat, az is izgi tud lenni.

aug. 19. 14:28
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Ástunk egy vermet, teleraktuk késekkel meg szénnel, belocsoltuk benzinnel és begyújtottuk. Felette kihúztunk egy vékony kötelet és így próbálgattuk a pózokat. Elég izgalmas volt..
aug. 19. 14:30
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

10 éve toljuk szinte ugyanabban a pózban és nem unjuk. Ti egymást unjátok.

Csináljatok közös programot a dugáson kívül is.

aug. 19. 14:32
 5/18 anonim ***** válasza:

4-nél a pont.

Sok éves kapcsolatom volt, ahol szinte mindig ugyanúgy toltuk. Soha nem untuk meg. Borzasztóan izgató volt vele mindig.

Nem emiatt mentünk szét végül.

aug. 19. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
#4 #5 ez egyénfüggő is. Engem bármennyire is izgat valaki, hamar elunnám a szexet, ha mindig ugyanolyan kiszámítható lenne.
aug. 19. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:
A jobb kezemet csalom a ballal
aug. 19. 14:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem unjuk egymást 😂 Nekem pl tökéletes így is. Ő azt mondta hogy kicsit unalmassá kezd vált i, kipróbálhatnánk mást is. A kapcsolat elején sok pózt próbáltunk ki, nem tudom, hogy azok már miért nincsenek. Szóval nem unjuk egymást. Nem tudok olyat ami engem vonzana.
aug. 19. 15:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Te nem unod, ő igen. Ha jól néz ki küldd át hozzám és segítek rajta xD
aug. 19. 15:25
 10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Hahahaha. Ja, nem.
aug. 19. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!