Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj lent?
Figyelt kérdés
Nos azt a problémát észleltem, hogy a hüvelybemenetem alatt tehát a gátam és a mellett 2 oldalt ha hozzáérek vagy szexelünk a párommal, akkor fáj. Eddig nem volt olyan probléma sem, hogy nem tudtam rajta mozogni előre hátra,de mostmár ez is probléma! Ha hozzáérek akkor csípő érzés mintha ki lenne dörzsölve vagy szét lenne repedezve:(. Mit tehetnék ezzel vagy mi is lehet a probléma?:( köszönöm a válaszokat előre!aug. 17. 13:34
11/17 A kérdező kommentje:
Igen orvos mondta! Nem viszket,nincs furcsa folyásom se,csak ki van száradva a gátam és fáj mintha tényleg ki lenne repedezve
aug. 19. 11:28
12/17 anonim válasza:
akkor elmész másikhoz másodvéleményt kérni mert olyan nincs h tünetek mellett semmi bajod !
13/17 anonim válasza:
Nincsen szokatlan illata, büdi szaga a puncidnak. Lehet hormonváltozás a háttérben, a páromnak ez okozza a gát repedését. 63 éves.
14/17 anonim válasza:
13 a csaj még fiatal nem menopauzás :D
15/17 anonim válasza:
14
Honnan tudod?
Másrészt egy menopauzában levő nő nevetség tárgya?
16/17 anonim válasza:
15
mert összevissza irkál - még nem volt dokinál de tervezi a következőben a doki mondta neki
vagy troll kérdés vagy csitri :)
egy felnőtt nő már rég orvosnál lenne hogy megtudja mi a baj nem itt kérdezne...
17/17 A kérdező kommentje:
Aznap kaptam meg az időpontot az orvoshoz amikor kiírtam a kérdést:). Egyébként 20 éves vagyok, és amint észrevettem egyből kértem az időpontot! Igen, másik orvoshoz is menni fogok,mivel előjött más problémám, de köszönöm a válaszokat:)!
aug. 22. 18:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!