Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj lent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj lent?

Figyelt kérdés
Nos azt a problémát észleltem, hogy a hüvelybemenetem alatt tehát a gátam és a mellett 2 oldalt ha hozzáérek vagy szexelünk a párommal, akkor fáj. Eddig nem volt olyan probléma sem, hogy nem tudtam rajta mozogni előre hátra,de mostmár ez is probléma! Ha hozzáérek akkor csípő érzés mintha ki lenne dörzsölve vagy szét lenne repedezve:(. Mit tehetnék ezzel vagy mi is lehet a probléma?:( köszönöm a válaszokat előre!

aug. 17. 13:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Orvos???
aug. 17. 13:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy kidörzsölődött, és mivel ott a hajlatban nem tud folyamatosan szellőzni, így az izzadtság folyamatos kicsípi. Gyakorlatilag, folyamatosan iritélva van.
aug. 17. 13:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Úgy is érzem mintha folyamatosan ki lenne száradva, és lehet ez is rájátszott. Orvoshoz még nem tudtam elmenni, de már tervezek:/
aug. 17. 13:46
 4/17 anonim ***** válasza:
Lehet nevetni rajta, de fürödj le, vagy csak ott mosd meg alaposan, és csak itasd, ne töröld le a vizet, majd hagyd szabadon, hogy megszáradjon, és kend be babapopsira ajánlott kicsípődésre való krémmel, és minél több időt legyen szabadon.
aug. 17. 13:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hátha jobb lesz:)
aug. 17. 14:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Valazeg gombas fertozes

Az orvosig ne szexelj es a pasidat is kezeljek. Kulonban visszakapod

aug. 17. 17:46
 7/17 A kérdező kommentje:

Ha minden igaz nincs gombám, szimplán ki van száradva illetve repedezve..:(

Mivel nem mondták mivel kezeljem (igen elég érdekes) mit ajánlanátok? Testápoló vagy más?

aug. 18. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Orvos mondta vagy csak kitalatad???

Semmi krem kence tisztan tartod szarazon es el rohansz ugyeletre. Ez gomba lesz attol szarad ki es repedezik a bor.

Paaidat is kezeltesd ahogy fentebb irtak.

aug. 19. 00:46
 9/17 anonim válasza:

Én is a gombára tippelnék, de ezt orvos tudja neked megmondani. Nem érzel esetleg más kellemetlen tünetet, pl viszketést vagy hüvelyi folyást ami szokatlan?

Nyilván lehet hogy csak kidörzsölődés, de nekem is a fájdalom/szárazság és az égő érzés voltak jelen mikor gombám volt.

Az orvos majd ha úgy van, remélhetőleg vesz kenetet és abból kiderül :)

aug. 19. 01:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Vény nélkül lehet kapni a patikában Canesten hüvelykrémet, és a pasidnak is vehetsz Canesten krémet. A patikus segít választani. Viszonylag gyorsan elmulasztható.
aug. 19. 03:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!