Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak pasik, akik figyelmesek és odaadóak, de nekem ez még rosszabb is, komolyan. Úgysem megy, akkor ne hajszoljuk már, ne akarják már mindenképp elérni, meg ne 'monitorozzák' már, hogy sikerült-e, és ami a halálom, ne kérdezgessenek, meg ne akarjanak róla 'kommunikálni'. Olyan nyomasztó. Elég baj az nekem, hogy így működöm, semmi szükségem rá, hogy pörögjünk rajta.
aug. 16. 22:00
12/18 anonim válasza:
Igen. Van, hogy többször is egy aktus alatt. 10 éve együtt vagyunk, de az elejétől kezdve jó a szex. Általában könnyen jön. (Szoktunk is viccelődni, hogy nálunk én - a nő - vagyok az 5 perces.) Ha nehezebben megy, pózt váltunk, hogy jobb legyen.
aug. 16. 22:32
13/18 NemFogodKitalálni válasza:
12 éve élek nemi életet, mással soha nem volt orgazmusom még. Majd összejöttem a férjemmel, kb 1 hónapra rá volt egyetlen hüvelyi orgazmusom, meg is örültünk neki mindketten, aztán 1 évig megint semmi. Majd egyik napról a másikra sikerült. Több is. Azóta minden aktuskor van 4-6 hüvelyi orgazmusom.
aug. 16. 22:58
14/18 NemFogodKitalálni válasza:
A #13 válaszom miért lett lepontozva?
aug. 16. 23:24
15/18 anonim válasza:
Nőként szerencsésnek gondolom magam, mert minden verzióban van orgazmusom, ráadásul extrán nedvesedem is. Az a ritkább, ha nincs. Viszont csak egyszer vagyok képes egy aktus alatt, akár hüvelyi, akár csikló útján. Utána extra érzékeny leszek.
aug. 17. 00:06
16/18 anonim válasza:
Durva, hogy ennyien nem tudtok elélvezni. Minek akkor szexelni egyáltalán? Néha még megértem, de ha állandóan egyoldalú, az nagyon gáz. Ha a párotok nem tud kielégíteni, akkor minek csak azért összefeküdni, hogy neki jó legyen? Bocsi, nem akarok megbántani senkit, csak nekem ez annyira furcsa. Első exemmel nekem sem volt jó, de hagytam is a fenébe. A többivel jó volt a szex nekem is.
aug. 17. 12:21
17/18 anonim válasza:
16, hogy legyen kapcsolat? Nem várhatom el, hogy mindig csak úgy csináljuk, ahogy én élvezem, és hagyjuk ki azokat, amiket utálok, de ő élvez. Kompromisszum.
Nagyon vanilla vagyok, és meghallgatom a Disney mesét, hogy van valaki, aki olyan mint én, valahol a nagyvilágban, de realista vagyok, már nem hiszem el. Kapcsolatban akarok élni, és nem nagyon van sok választási lehetőségem. Van aki buta vagy humortalan kapcsolatban van, és abban köt kompromisszumot. Ez van.
aug. 17. 12:34
18/18 anonim válasza:
#16 Én már nem szexelek. Feladtam azt is. Inkább az egyedüllét és a saját kezem. Így nincs értelme belekezdeni semmibe, ezt teljesen jól látod szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!