Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » El tudtok élvezni szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok élvezni szex közben?

Figyelt kérdés

Nektek könnyen jön?

Mit tesztek azért, hogy el tudjatok élvezni?

A párotok mit tesz azért, hogy összejöjjön?

aug. 16. 19:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem

Mondjuk magamnak sem sikerült soha.

Attól még szeretem csinálni. Vágyom az intimitásra, párom közelségére.

aug. 16. 19:39
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
Miért kérded? Te nem?
aug. 16. 19:40
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül mindig és többször, párral ritkán, mert máshogy is kell csinálni, mint ahogy élvezem.
aug. 16. 19:42
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Összeszokott pár vagyunk, házasok. Nyalás, ujjazástól van több orgazmusom. Aktus közben is van, hüvelyi orgszmusom is.
aug. 16. 19:56
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Mit teszünk? Kiismertük már egymást és erogénzónáinkat. A legjobbat adjuk a másikunknak s kapjuk is meg.

Párkapcsolat alapkövei alapján.

Kommunikálni se árt. Sokak ott véreznek el, hogy nincs kommunikáció, igazi kiismerés, ismerkedés.

aug. 16. 19:59
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

Igen, szinte sosem volt ezzel gondom. Nőként én gyorsan élvezek el, minden módon tudok, bár a kombinációk a kedvenceim. (Viszont tudom, hogy szerencsés vagyok és hogy ez nem megy mindenkinek, ezt is megértem.)

Tudom, hogy mi az amitől el tudok menni fizikailag, ismerem mi indít be, és tudom, hogy az utóbbi időben nekem az intimitás (tehát a szerelmi kapcsolat) az ami az alapja a szexnek. Néha, vannak időszakok, amikor rossz a libidóm, akkor sokat önkielégítek, megpróbálok visszatalálni a testemhez.

aug. 16. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Csak ha rásegítek.
aug. 16. 20:25
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem sikerult se szex alatt se magamnak
aug. 16. 20:53
 9/18 Senior Séf ***** válasza:
62%
Naná! Azért csinálom.
aug. 16. 20:54
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Sajna nehezen megyek el férfiként a párom már vagy háromszor elélvez mire én egyszer vagy nem is sikerűl.
aug. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!