Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtok élvezni szex közben?
Nektek könnyen jön?
Mit tesztek azért, hogy el tudjatok élvezni?
A párotok mit tesz azért, hogy összejöjjön?
Nem
Mondjuk magamnak sem sikerült soha.
Attól még szeretem csinálni. Vágyom az intimitásra, párom közelségére.
Igen. Mit teszünk? Kiismertük már egymást és erogénzónáinkat. A legjobbat adjuk a másikunknak s kapjuk is meg.
Párkapcsolat alapkövei alapján.
Kommunikálni se árt. Sokak ott véreznek el, hogy nincs kommunikáció, igazi kiismerés, ismerkedés.
Igen, szinte sosem volt ezzel gondom. Nőként én gyorsan élvezek el, minden módon tudok, bár a kombinációk a kedvenceim. (Viszont tudom, hogy szerencsés vagyok és hogy ez nem megy mindenkinek, ezt is megértem.)
Tudom, hogy mi az amitől el tudok menni fizikailag, ismerem mi indít be, és tudom, hogy az utóbbi időben nekem az intimitás (tehát a szerelmi kapcsolat) az ami az alapja a szexnek. Néha, vannak időszakok, amikor rossz a libidóm, akkor sokat önkielégítek, megpróbálok visszatalálni a testemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!