Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnèk regisztrálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnèk regisztrálni az Onlyfans oldalra, esetleg valaki aki jártas ebben a témában tudna tippeket adni, mivel lehetne sikeres a profil?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy nagyon sok ,, beteg'' ember létezik ezen a bolygón, és én ezeknek az embereknek szeretnék kedvezni, csak nem igazán értek maga az Onlyfans oldalhoz.

Leginkább ha lehet előítéletektől mentes válaszokat szeretnék!

aug. 16. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs rá bevált taktika. Olyan ez is, mint bármi más. Tekintve, hogy rengetegen vállalkoznak, kriptóznak, tőzsdéznek és csinálnak mindenféle dolgot. Van akinek összejön, van akinek kevésbé.

De szerintem előbb mással legyél híres, utána úgyis megtalál majd a sok szerencsétlen, hogy több száz ezret kifizetne a bugyidért.

Nyilván ez a nehezebb része a dolognak.

aug. 16. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Ami igazán fontos az az, hogy legyen instád vagy valami oldalad ahol promotálod magadat minél nagyobb követő tábornak. Illetve folyamatosak legyenek a posztok és válaszolj privátokra vannak akiknek más manageli ezeket (Én is csináltam) pl mert tudd időt elvenni és hát nem is sokan szeretik ezt a részét.

Ami még sokat segít, hogy amig nincs nagyobb fix követő táborod vagy ingyenes vagy nagyon olcsó legyen a feliratkozás.

Írj nyugodtan ha van még kérdésed.

aug. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!