Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenkedős családban véletlen merevedés?
Figyelt kérdés
Olyan családban ahol megszokott ruha nélkül lenni egymás előtt, hogy van kezelve ha valakinek akaratlanul merevedése van (szerintem tinédzser fiúknál ez nem elképzelhetetlen dolog)? Félrevonulás mások elől amíg le nem lankad, vagy teljesen természetes dologként van kezelve és senki nem foglalkozik vele különösebben, nem kell rejtegetni? Ha valakinek van személyes élménye/tapasztalata ebben akkor örömmel veszem ha megosztja!aug. 15. 17:58
11/18 anonim válasza:
Egymásra nem gerjedünk be, így nincs ilyen probléma.
12/18 anonim válasza:
4 fiú gyerek plusz a fater, nem volt tabu bár két tesóm kicsit szeméres volt
13/18 anonim válasza:
Mivel teljesen természetes, hogy meztelenül is látjuk egymást, így elő szokott fordulni a kamasz öcsémmel. Nagyon nem foglalkozunk vele és ő is próbálja szolídan kezelni, úgymond "nem tolja a képünkbe".
14/18 anonim válasza:
Nálunk mindenki jól kezeli főleg hogy mi 3-an élünk együtt apum én meg az öcsém
15/18 anonim válasza:
Az erekció nem feltétlenül jelent szexuális ingert, vagy vágyat. Megesik az ilyesmi. Amíg nem csapkodja vele a másikat nincs gond. :)
16/18 anonim válasza:
Teljesen természetesen van kezelve. f
17/18 anonim válasza:
15 éves kamasz fiam van.Nyáron,ha az idő engedi bikini felső nélkül napozok(azért a biztonság kedvéért hason fekszem),de amíg visszafordulok és 3 másodpercig lát,hát akkor lát,nincs benne semmi.Ő meztelenül is szokott medencézni,egyszer merevedése is volt,gondolom nem szándékosan,nem hoztam zavarba,tudomásul vettem,hogy mi a helyzet,mondtam neki bocs nem tudtam,hogy sátrat állítasz,addig elvonulok.Azóta,ha ilyen van hangosan szól,hogy most ne menjek arra és kész.Nem kell ebből ügyet csinálni,legalább működik neki,aminek működni kell.
18/18 anonim válasza:
Nincs semmi, mi teljesen termeszetesen kezeltuk, normal reakcio. L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!