Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenkedős családban véletlen merevedés?
Figyelt kérdés
Olyan családban ahol megszokott ruha nélkül lenni egymás előtt, hogy van kezelve ha valakinek akaratlanul merevedése van (szerintem tinédzser fiúknál ez nem elképzelhetetlen dolog)? Félrevonulás mások elől amíg le nem lankad, vagy teljesen természetes dologként van kezelve és senki nem foglalkozik vele különösebben, nem kell rejtegetni? Ha valakinek van személyes élménye/tapasztalata ebben akkor örömmel veszem ha megosztja!aug. 15. 17:58
1/18 anonim válasza:
Nálunk az öcsém nem rejtegeti. Természetes, hogy álló fa...sz-al járkál a lakásban.
2/18 anonim válasza:
Nálunk bátyám abszolút nem szemérmes ilyen tekintetben
Apa nem tette szóvá csak annyit mondott minek borotválni
3/18 anonim válasza:
Gondolom bármi is történik ilyen esetben az úgyis „családon belül marad”. 🥹
5/18 anonim válasza:
Se apám (se nagybátyám, vele is sokat voltam együtt gyerekként) nem rejtegette különösebben, pedig lány vagyok. Öcsém még nem annyi idős hogy különösebben álljon neki, de szerintem ő se fog bujkálni.
6/18 anonim válasza:
Ha ez egészen kicsi kortól, és nem egyik napról a másikra lesz normális a meztelenkedés, akkor tudják hogy a merevedés természetes és különösebben nem foglalkoznak vele, mert normális. Nekem is volt és van is gyakran merevedésem a családom körül, de senki nem szentel neki sok figyelmet.
7/18 anonim válasza:
2 hugom van, tizen és huszon éves korunkban gyakran voltunk meztelen otthon, ha a szülők nem voltak otthon. Ha nem is mindig, de volt néha merevedésem, ilyenkor a lányok kíváncsiságból megfogták...hát ennyi a sztori.
8/18 anonim válasza:
Inkább viccelődés volt miatta tiniként😀
9/18 anonim válasza:
Mi nem szoktunk meztelenkedni, lehet azért történt velem ilyen "baleset". De húgom egyszer nem vett bugyit a hálóing alá és szerintem elfelejtette, hogy nincs rajta. Amikor este a tv mellett dumáltunk, úgy ült a kanapén, hogy totál lehetett látni a szőrös punciját, akkor nem tudtam mit csinálni, kőkemény lettem. Alig győztem úgy helyezkedni, hogy lássam is, de ő ne vegye rajtam észre.
10/18 anonim válasza:
Természetes dolog, nincs gond belőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!