Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek ha egy lány puncija szőrös? Ha igen, miért?
Mennyire szőrös?
Ha ilyen dzsungeles, akkor passzolom, mert nincs kedvem a fél sövényt kiszedni a számból miután kinyalom.
Ha úgy szőrös, hogy kulturáltan karban van tartva az jöhet, mert akkor legalább megvan az érzés, hogy nem egy kislányt kell dugni
Izgat a látvány.
Nem a telibe meghagyott hanem középen meghagyott csík ami a kedvencem.
Még csak képen/videón láttam szőrös sunát, de cseppet sem indított be. Gusztustalan szerintem. 🤮
Nem nyalnám ki és meg se dugnám!
27F
SZóval azt kérdezed hogy aki szereti a szőröset, az miért szereti.
Nem érzed hogy elég hülye a kérdés.
Nem vagyok elkötelezett rajongója a csupaszságnak és a szörzetnek sem. Van akinek így és van akinek úgy áll jobban. Másrészt néha jó ha változtat rajta egy kicsit, az izgis. Amit nem szeretek, az egyértelműen az mikor szúr.
Ja, meg ha valaki a dombot borotválja az ajkakat meg szőrösen hagyja az szerintem rosszul néz ki bárkin. Láttam már ilyet 🙂↕️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!