Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan rendellenesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan rendellenesség férfiaknál, ami túlzott szexualitással jár?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy férfival, 36 éves. Amikor együtt vagyunk, napi 6-10 szex van, mindegyik megfelelően hosszú (20-60 perc, attól függ mi a koreográfia). Egymás utáni aktusoknál is hamar regenerálódik. Ha távol vagyunk egymástól, akkor is minden alkalommal egész nap szexchatelünk, mindig ő kezdeményez, igénye van rá, és ilyenkor is nekem úgy tűnik, hogy egész nap ezzel foglalkozik (vagyis el is élvez). Nekem ez már nem tűnik normálisnak. Egyébként jó vele nagyon, tökéletes az összhang, megélünk jópár bakancslistás dolgot együtt, és nekem is gyakori az igényem, de azért az életemnek vannak más területei is, amikkel foglalkozom. Van valami probléma aminek ez a tünete? Depresszió? Vagy valami szervi, neurológiai?? Ez nem tudom hozzátesz-e valamit, de ha nem vagyunk együtt, kicsit féltékeny, ellenőriz, remegő hangon hív fel, hogy kivel beszéltem, és mit.
aug. 13. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bipolaritás egyik jellemzője. Persze nem mondom, hogy a pasid az.
aug. 13. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi 10 óra szex és még kérdezed hogy normális-e?!

Ennyire nem lehetsz naiv! Én a helyedben potencianövelőt keresnék nála! Anélkül is több lenne az igénye az átlagnál!

aug. 13. 23:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Nincs potencianövelő.

Naiv vagyok vagy nem, azt majd a következő kérdésben kérdezem, most azt szeretném tudni, van-e ilyen tapasztalat, milyen esetben van túlzott szexualitás.

aug. 14. 05:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Heti egy tslalkozonal nekem is napo 5 ora az igenyem. (1 ejelt ott alszom)

Ha egyutt elnenk eleg lenne napi 1 ora heti 5x kb.

Tehat ha ritkan talalkoztok az az oka.

aug. 14. 06:36
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Napi kamu a napi 10 ora dugas
aug. 14. 07:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem 10 óra, mert 20 perces is van. :) Nem csak az az élet van amit te élsz, sok fele ember és sokféle élet van. Ha nem hiszed, az a te dolgod, de akkor minek kommentelsz?
aug. 14. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja en meg a Bill Géc felesége vagyok
aug. 14. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Borderline betegsegnel is elofordul a túlzott szexmania
aug. 15. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Inkabb az utolso mondatodon gondolkozz el alaposan, mert az sulyos problemakra utal egy 36 eves ferfiel, ha pl remego hamgon hiv merthogy jajj kivel talalkoztal. 8-asnal lehet pont,mert ez a viselkedes borderekre is jellemzo.
aug. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!