Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyaid.hu szexpartnerkeresőről mi a véleményetek és miért?
Én nagyon sokáig voltam fent, zérp eredménnyel!!!
Jó pár normális csajjal tudtam beszélgetni,de azon kívül semmi! Borzasztó sok a kamus és arctalan profil! Az oldal nem alkalmas keresésre szerintem....50/F
Mikor van egy rendesen kitöltött adatlapomon, mellé pedig írsz egy normális bemutatkozó levelet mert veszed a fáradságot megfogalmazni akkor szerintem az már eléggé a normális kategória felé billenti a mérleget. Az más kérdés hogy a szexpartner kereső oldalakat sokan össze mossák és keverik a tarskereső oldalakkal. Nem itt fogja megtalalni senki sem a szőke herceget fehér lovon.
Adultpixie, vágyaid, szexnekem, goldengate, stb stb. Itt általában mind ugyanazok az emberek vannak fent. Ha pedig nőt akarsz keresni egyik oldalon sem lesz nagy siker. Sok női profil mögött férfi van. Az a kevés aki pedig valódi, igazából szinte kezelhetetlen mennyiségű levelet kap egy nap.
Illetve még vannak azok a nők akik itt is csak játszanak, jól esik nekik növeli az egojukat mennyien hajtanak rájuk. Ezek szintén nem fognak válaszolni ha írsz neki megvan a vágyott visszacsatolás számára és ez elég is neki.
En voltam fent rajta, rengeteg uzenetet
kaptam, sok volt a kamu is, de eleg sok aktiv partnert talaltam ott, en passziv vagyok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!