Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A vagyaid.hu szexpartnerkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vagyaid.hu szexpartnerkeresőről mi a véleményetek és miért?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes regisztrálni az oldalra? Milyenek a tapasztalatotok róla?

aug. 13. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha valaki felmegy a Tinderre, vállalva arcát, ott fog találni nyitott kapcsolatra hölgyet elég hamar...
aug. 13. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
És persze Tinder előfizetve, lássák, hogy nem sajnálod azt a pár ezer forintot, aztán el lehet vinni a nénit vacsizni stb... Persze feleség mellett ez nem egyszerű :-)
aug. 13. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
En meleg vagyok de eleg sok partnerem volt mar onnan
aug. 13. 23:36
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
4. Mit takar a normális férfi? Ami nektek normális, nem biztos hogy nekünk is az. :)
aug. 13. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokáig voltam fent, zérp eredménnyel!!!

Jó pár normális csajjal tudtam beszélgetni,de azon kívül semmi! Borzasztó sok a kamus és arctalan profil! Az oldal nem alkalmas keresésre szerintem....50/F

aug. 28. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Mikor van egy rendesen kitöltött adatlapomon, mellé pedig írsz egy normális bemutatkozó levelet mert veszed a fáradságot megfogalmazni akkor szerintem az már eléggé a normális kategória felé billenti a mérleget. Az más kérdés hogy a szexpartner kereső oldalakat sokan össze mossák és keverik a tarskereső oldalakkal. Nem itt fogja megtalalni senki sem a szőke herceget fehér lovon.

aug. 30. 00:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Adultpixie, vágyaid, szexnekem, goldengate, stb stb. Itt általában mind ugyanazok az emberek vannak fent. Ha pedig nőt akarsz keresni egyik oldalon sem lesz nagy siker. Sok női profil mögött férfi van. Az a kevés aki pedig valódi, igazából szinte kezelhetetlen mennyiségű levelet kap egy nap.

Illetve még vannak azok a nők akik itt is csak játszanak, jól esik nekik növeli az egojukat mennyien hajtanak rájuk. Ezek szintén nem fognak válaszolni ha írsz neki megvan a vágyott visszacsatolás számára és ez elég is neki.

okt. 30. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:

En voltam fent rajta, rengeteg uzenetet

kaptam, sok volt a kamu is, de eleg sok aktiv partnert talaltam ott, en passziv vagyok

okt. 30. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Senki sem válaszol semmilyen üzenetre.
nov. 26. 14:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!