Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyaid.hu szexpartnerkeresőről mi a véleményetek és miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes regisztrálni az oldalra? Milyenek a tapasztalatotok róla?aug. 13. 15:06
1/19 anonim válasza:
Ugyanúgy nem ír vissza senki mint máshol.
3/19 anonim válasza:
Mindenhol ugyanazok a prostik vannak, az összes hirdető oldalon.
4/19 anonim válasza:
Gondolom férfi vagy, ne fáradj. Mindig csak a sírás van, hogy nincs értelmes pasi. Aztán ha jelentkezik egy akkor rögtön tiltják, vagy úgyhagyják válasz nélkül. Avagy meg sem nézik amit írsz.
5/19 anonim válasza:
Itt is ugyanazok a felhasználók vannak, rengetgszer van, hogy ugyanazok a lányok (felhetőleg) írnak vissza. Például többször belefutotam Szandika987-be, ismeri esetleg valaki?
6/19 anonim válasza:
Van pár csaj aki visszaír, de ami számomra idegesítő, hogy ha túl sokan írnak neki, akkor nem enged írni 😂
Vannak valódi nők, de sok a kamu profilos meleg/transz aki csak arra vár és azert van ott hogy lementse a farok képed amit te elküldesz neki. Nőnek adja ki magát, de férfi.
7/19 anonim válasza:
mi nagynehezen ott talaltunk pasit harmadiknak, nekunk bevalt. de rengeteg az idiota az teny.
8/19 anonim válasza:
szerintem nagyon kevés itt a valódi nő, én olyan 95% - 5 % arányt írok ki. És mindig ugyanazok a kérdések, elég a 12 centis farok? Mi a szép farok. Lekakálják a nők a farkunkat hány centi, álljon rendesen, és bírjad dugni legalább 5 percig. Ha nem áll és gyorstüzelő vagy, elkergetnek fenébe :-)
9/19 anonim válasza:
Sok szexpartner/párkereső alkalmazásnál volt nálam is,hogy szinte 0 siker. Havi 1-2 like miatt meg nem fizettem elő. Mígnem egy újfajta társkeresőn két hét alatt 9 like-ot kaptam.Befizettem egy hónapra és lett belőle 2 match. Az egyik lánnyal tegnap elkezdtünk csetelni és már át is mentünk másik platformra,illetve képcsere is történt történt. Alakulóban vannak a dolgok.😊
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!