Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak alapos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljak alapos beöntést a casting előtt?

Figyelt kérdés

Szóval holnap castingra megyek ahol lesz anal is nem is kevés, és mondtak hogy alaposan tisztítsam ki mert anal után majd a számba is beteszik...

Szóval jó lenne minél tisztabbnak lenni bent, van erre valami tuti módszer?

20l

aug. 13. 13:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos én úgy jártam egy casting után, hogy soha többé nem hívtak... Sőt, az a szám amin jelentkeztem utána soha többet nem volt elérhető. Mint később kiderült csak pár hétre bérelték a lakást a Marina lakoparkban, aztán eltüntek. Kicsit csalódott voltam, hogy kb olyan hülye naiv voltam ,hogy hagytam magam "átverni" Két olasz negyvenes pasival kellett kb 1,5 órán keresztül szexelni. Pont ahogy te is írod előbb meztelen fotók, aztán popsi tágitas,nyalással,majd a két srác használt, közben a 3. a kamerás (angol nyelvű)pasi is többször szopatott miközben kamerázott. Mikor végzett a 2 olasz,a kamerás is megkérdezte elmehetne e bennem ő is. Nyilván nyitott voltam mindenre,a jövőbeni filmes szerepek reményében. Kaptam ott 200 euro kp-t és ígéretet, hogy hívnak mert nagyon "ügyes" voltam. 🙄 Persze eltüntek. Mindegy legalább ennyit fizettek ... De már tudom, hogy át lettem b*aszva. 20L
aug. 19. 19:04
 22/22 A kérdező kommentje:
Akkor te rossz helyre mentél, én már forgattam egy filmet, szóval nem lettem átverve
aug. 19. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!