Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak alapos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljak alapos beöntést a casting előtt?

Figyelt kérdés

Szóval holnap castingra megyek ahol lesz anal is nem is kevés, és mondtak hogy alaposan tisztítsam ki mert anal után majd a számba is beteszik...

Szóval jó lenne minél tisztabbnak lenni bent, van erre valami tuti módszer?

20l

2024. aug. 13. 13:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
#10 nem muszáj filmben szerepelni, ha nő vagy akkor tucatnyi jelentkező lesz filmforgatás nélkül is aki megcsinálja rajtad :D
2024. aug. 13. 20:27
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
De irigyellek, hogy ilyen bátor vagy! Nem lenne merszem forgatáson megdugatni magam, több pasival, pedig izgalmas lehet és biztosan sok pénzt is kapsz majd! Sok sikert!!
aug. 16. 15:44
 13/22 A kérdező kommentje:
12.es kösz szépen túl vagyok rajta😊
aug. 16. 16:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Végül hogyan oldottad meg? Tényleg segíttek?
aug. 16. 16:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát segítettek volna, de én előre megcsináltam, korán feleltem és vagy 1 liter sós vízzel, nem volt semmi baj
aug. 16. 16:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Leírod itt milyen volt a casting? Biztosan sokunkat érdekel 🤗

Mit kellett csinálni, hány pasi volt? Hogy jött ez a lehetőség neked? Mit kértek hozzá? Gumi nélkül gondolom és akkor benned mentek el? Száj, punci,popsi mindenhova belédélveztek? Hogy bírtad, hogy tetszett?

aug. 16. 17:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Fhuu

Hát ez elején beszélgettünk, aztán le kellett vetkőznöm csináltunk pár képet, aztán közben szintén beszélgettünk.

Majd hanyattfekve, nyalt és ujjazta fenekem, mikor rendesen kitágultam akkor jött még 2 srác, igazából úgy volt megbeszélve hogy 3as lesz de kérdezték nem e baj ha beszall, mondom nem...

Aztán vagy 2 órát nyúztak keményen, volt anal dupla behatolás, sok orál, végén mindenki az arcomra meg a számba élvezett...

Nem mondom hogy szörnyű volt, de nagyon kemény az biztos

aug. 16. 17:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján az új Woodman Casting videókat lesz érdemes majd figyelni...
aug. 16. 18:40
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

Hu nagggyon izgalmas lehetett és biztosan testileg, lelkileg is megterhelő 🤗 Volt orgazmusod, tudtad élvezni te is? Hogy gondolod menne még többször is így ha kiválasztanak?

Most már tudod milyen, bevállalnád hosszabb távon is munkának?

Mondtak valamit, hogy hogy látják, jól csinálod e?

aug. 16. 18:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Azt mondták ügyes vagyok majd hívnak, mostmár muszály lesz csinálni,már benne vagyok
aug. 16. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!