Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire zavar, ha valaki nagyobb mérettel öltözködik, zuhanyzik?
Úgy alakult, hogy lankadtan is viszonylag nagy a méretem. Ettől függetlenül gyakran járok edzőtermek, uszodák öltözőiben, zuhanyzóiban, ahol diszkrét vagyok, nem mutogatom magam feleslegesen, mégis néha érzek magamon tekinteteket. Nem akarnék senkinek kellemetlenséget, szóval ez mennyire zavaró?
24
Nőként írom, izgalmi állapotban lényeges a méret. És gondolom ezt a férfiak is tudják...
Egy korábbi válaszra: azért nagyon nem olyan mint a mellméret kérdése. Az akkora amekkora. De milyen izgató mikor egy apróságból egy jóval nagyobb méret bontakozik ki :)
Nekem nagyobb van
Csapattársak letojják nem bámulják aki sokat van ilyen helyen annak természetes ha a másik meztelen...
A 40-es 50-es bácsikák az idegesítőek akik akik bámulják a másikat
Csak azt nem tudom az ilyenek miert nem mennek homobárba bámészkodni
Rühellem amikor eddzés közbe odajönnek kérdezgetni hogy merre lakok, mit dolgozok, egyertelmű hogy szexelni akarnának
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!