Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket mennyire zavar, ha valaki nagyobb mérettel öltözködik, zuhanyzik?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy lankadtan is viszonylag nagy a méretem. Ettől függetlenül gyakran járok edzőtermek, uszodák öltözőiben, zuhanyzóiban, ahol diszkrét vagyok, nem mutogatom magam feleslegesen, mégis néha érzek magamon tekinteteket. Nem akarnék senkinek kellemetlenséget, szóval ez mennyire zavaró?

24

aug. 13. 06:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív válaszokat!
aug. 13. 08:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Most őszintén! Szerinted kit zavar ilyen közegben egy szép méretes farok? Kb.senkit! Ha megnézik, azért nézik mert tetszik nekik és/vagy irígykednek. :)
aug. 13. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Nőként írom, izgalmi állapotban lényeges a méret. És gondolom ezt a férfiak is tudják...

Egy korábbi válaszra: azért nagyon nem olyan mint a mellméret kérdése. Az akkora amekkora. De milyen izgató mikor egy apróságból egy jóval nagyobb méret bontakozik ki :)

aug. 13. 10:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, nagyon sok az irigy ember. Én huszonévesen már azzal triggereltem sok srácot hogy magas vagyok, nemhogy a nagy bottal. Elkezdenek mogorváskodni, kiközösíteni, rosszabb esetben kötekedni, beszólogatni.
aug. 13. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én inkább a kisméretűekre voltam irigy.
aug. 13. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nagyobb van

Csapattársak letojják nem bámulják aki sokat van ilyen helyen annak természetes ha a másik meztelen...

A 40-es 50-es bácsikák az idegesítőek akik akik bámulják a másikat

aug. 13. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen is bámultam.
aug. 13. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

Csak azt nem tudom az ilyenek miert nem mennek homobárba bámészkodni

Rühellem amikor eddzés közbe odajönnek kérdezgetni hogy merre lakok, mit dolgozok, egyertelmű hogy szexelni akarnának

aug. 14. 06:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy elég ügyes, hogy azt sugalld, ne jöjjenek oda.
aug. 14. 09:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Majd kiragasztok magamra egy matricat, az lesz rajta hogy behajtani tilos 🤣
aug. 14. 10:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!