Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire zavar, ha valaki nagyobb mérettel öltözködik, zuhanyzik?
Úgy alakult, hogy lankadtan is viszonylag nagy a méretem. Ettől függetlenül gyakran járok edzőtermek, uszodák öltözőiben, zuhanyzóiban, ahol diszkrét vagyok, nem mutogatom magam feleslegesen, mégis néha érzek magamon tekinteteket. Nem akarnék senkinek kellemetlenséget, szóval ez mennyire zavaró?
24
Én azt sose értettem, ha valaki láthatóan takargatja magát ha meztelen, a saját neme előtt is.
Takargat valamit, ami ha néha elővillan, kiderül, hogy azon nincs is mit takargatni, annyira jelentéktelen kis valami.
Az viszont tetszik, ha valakit ez nem érdekel, és bármit csinál meztelenül, nem zavartatja magát kicsit se, mert férfiak egymás között mitől kéne hogy féljenek.
Kérdező
Most viccelsz, hogy kellemetlenséget okozol valakinek?
Ezt hogy érted? Mi kellemetlen abban akármelyik férfinak, hogy meglát téged akármilyen mérettel?
Azt se értettem sose, hogy mit kell azon büszkének lenni, hogy valakinek nagy mérete van.
Nekem pl sose tetszett, és nem értettem, ha valaki megdicsérte, hülyeség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!