Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában rengeteg stressz ér, és normális az hogy szexbe temetkezem?
Az a helyzet hogy párom elhagyott a munkával is bajok vannak és életem több területe nagyon rossz...
És egyedül azzal tudom olda i a stresszt hogy elég gyakran váltogatom a partenereimet és mást is csinálok, gyakorlatilag állandóan szexelhetnékem van mert így azt érzem hogy kicsit megnyugszom
Más lány is volt ilyen cipőben hogyan jöttetek ki belőle?
26l
Örülnék, ha én is szexelni akarnék, és nem kajálni. Kicsit egészségesebb a te megküzdési stratégiád. Szerintem hajra, csak legyen fix partner, std-kkel játszani para.
Nyilván akkor lesz majd esélyed valódi kapcsolatra, ha rendbe tetted az életed egyéb területeit, szóval addig szerintem mondjuk az életed ezen oldala legyen meg ilyen lazának, a többibe meg húzz bele, aztán ha majd lesz jó állás, meg mit tudom én, ami neked kell... edzés, jóga, futás, kábé lelki egyensúly... utána ismerkedj.
Ha kedves utolsó valóban jobb mint enni, viszont ez sem a legjobb opció, hiába imádom a szexet...
Kapcsolatra most valóban alkalmatlan lennek
Jó, hát nem kell mindig tökéletesnek lenni....
Amúgy nyilván menj intenzív edzésekre. Vagy nem tudom mi a megfelelő válasz neked.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!